Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus izziņo OnePlus Pad – savu pirmo planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Zīmols OnePlus izziņojis savus jaunākos produktus, un to skaitā varam ieraudzīt iepriekš neredzētu ierīci, kas ir planšetdators OnePlus Pad. Acīmredzami uzņēmums vēlas sekot Apple, Google un Samsung pēdās, lai veidotu pilnvērtīgu ierīču ekosistēmu un integrāciju.

    OnePlus Pad būs 11,6 collu liels planšetdators ar 2K izšķirtspējas LCD ekrānu, kas varēs sasniegt 144Hz atsvaidzi. Interesantākais ir tas, ka ekrāna malu attiecība ir 7:5, kas praksē nozīmē, ka tas ir nedaudz augstāks ainavas skatā, salīdzinot ar 3:2 attiecību, bet ne tik augsts kā 4:3 attiecību displeji. Šādas attiecības displejs ir pieejams iPad planšetdatoriem.

    Reklāma

    Jaunais planšetdators atbalstīs gan Dolby Vision, gan Dolby Atmos skaņas atbalstu. Līdzīgi kā jaunajam OnePlus 11 viedtālrunim, OnePlus Pad saņēmis aizmugurējo kameru, kas ievietota apļveida izgriezumā. Tā atradīsies planšetdatora augšējā vidējā daļā, ja tas būs novietots ainavas skatā. Pagaidām gan nav zināma precīza kameras tehniskā specifikācija.

    OnePlus Pad darbinās MediaTek Dimensity 9000 procesors, kura operatīvā atmiņa varēs sasniegt 12GB. Programmatūru nodrošinās Android 12L operētājsistēma. Akumulatora ietilpība būs 9510mAh, kas spēs nodrošināt video atskaņošanu 14.5h garumā. Pateicoties ātrajai 67W uzlādei, to varēs pilnībā uzlādēt 80 minūtēs. Līdzīgi konkurentiem OnePlus piedāvās atsevišķi iegādāties digitālo zīmuli OnePlus Stylo un magnētisko klaviatūru Magnetic Keyboard.

    Vēl viena interesanta integrācijas funkcionalitāte būs tā, ka OnePlus Pab būs spējīgs ņemt internetu pa tiešo no OnePlus viedtālruņa, izvairoties no nepieciešamības pēc SIM kartes ievietošanas planšetdatorā. Jauno OnePlus Pad būs iespējams iepriekš pasūtīt sākot no aprīļa, līdz ar to pagaidām nav zināma tā cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    08.02.2023 10:43

    Vēl viena interesanta integrācijas funkcionalitāte būs tā, ka OnePlus Pab būs spējīgs ņemt internetu pa tiešo no OnePlus viedtālruņa, izvairoties no nepieciešamības pēc SIM kartes ievietošanas planšetdatorā.

    Tjip hotspot funkcionalitātes izmantošana, bet aprakstīts sarežģītāk?
    arī no source raksta īsti nesapratu.

    digitalk
    08.02.2023 10:53
    Reply to  grh

    “The Auto connect feature is not available in European markets. It will need a manual operation to connect the smartphone to the tablet every time.”

    “OnePlus claims its proprietary cellular data sharing feature is more power efficient than standard phone-based mobile hotspots.”

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Reklāma