Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izziņo salokāmo viedtālruni Pixel Fold, bet līdz precīzai specifikācijai vēl nepieciešams pagaidīt

    Jaunākie raksti

    Google beidzot oficiāli izziņojis savu pirmo salokāmo viedtālruni Pixel Fold. Tas noticis 4. maijā, apspēlējot anglisko frāzi “May The 4th Be With You” ar “May The Fold Be With You”.

    Pagaidām gan nav zināma precīza tehniskā specifikācija, taču Google savā Twitter ierakstā norāda, ka plašāka informācija sekos 10. maijā gaidāmajā Google I/O izstrādātāju konferencē. Tajā līdzās programmatūras jaunumiem tiek izziņoti arī jauni produkti, un gaidītākais šobrīd noteikti būs salokāmais Pixel tālrunis.

    Tāpat Google jau ir palaiduši oficiālo mājaslapas sadaļu, kurā var pieteikties jaunumiem par Pixel Fold, kā arī ir pieejams astoņu sekunžu garš produkta video. Tajā var redzēt tikai mazu daļu no potenciālā telefona, bet dizainiski tas atgādinās atveramu grāmatu. Līdzīgi kā tas ir ar Samsung Galaxy Fold tālruņiem. Tāpat tiks izmantots Pixel sērijas telefonu aizmugurējās kameras dizains, bet vismaz video tas neizskatās tik izteikti vērsts uz aizmuguri.

    Papildu tam redzams, ka atvērtā stāvoklī telefonam būs pietiekami biezas ekrāna apmales. Izskatās, ka Pixel Fold būs pieejams melnā un gaiši krēmīgā krāsā. Interesants gan ir fakts, ka šis telefons vēl nav saņēmis oficiālas atļaujas, lai to varētu pārdot, tāpēc pat pēc izziņošanas 10. maijā, viedtālrunis varētu nebūt pieejams iegādei. Pārējo informāciju jau uzzināsim mazāk kā pēc nedēļas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma