Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejams video, kurā redzams Google Pixel Fold salokāmais viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Salokāmo viedtālruņu tirgū varētu būt gaidāms vēl viens jauns modelis tieši no Google – Pixel Fold. Baumas par šādu Pixel telefona modeli ir pieejamas kādu laiku, taču tagad ir redzama pietiekami konkrēta vizualizācija.

    Gaidāmais Google Pixel Fold viedtālruņa modelis ļoti līdzināsies Samsung Galaxy Fold sērijas telefoniem. Proti, tas salocīsies uz pusēm kā grāmata. Kā norāda pieejamā informācija, tad Google modelis varētu būt izmēros lielāks, līdz ar to saņemtu lielāku ekrānu. Pagaidām tiek prognozēts, ka atvērta Pixel Fold telefona izmēri būs 158.7 x 139.7 x 5.7mm. Salīdzinājumam Samsung Galaxy Fold4 ir 155.1 x 130.1 x 6.3mm.

    Reklāma

    Pixel Fold būs garāks tālrunis, ar 7.69 collu atvērto displeju. Pagaidām gan nav precīza informācija kādi būs izmēri, kad telefons būs salocītā stāvoklī. Gaidāmais Google Pixel Fold modelis varētu būt pieejams jau 2023. gada pavasarī. Ja tā ir tiesa, tad drīzumā varētu gaidīt kādu informāciju no paša Google, jo uzņēmumam bieži vien nejauši izdodas publiskot savu gaidāmo produktu foto un specifikāciju.

    Visticamāk, ka šis viedtālruņa modelis tiks aprīkots ar jauno Tensor G2 mobilo procesoru, kas darbina Pixel 7 un Pixel 7 Pro sērijas modeļus. Prognozētā cena varētu būt 1799 dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    13.12.2022 11:02

    Kas tā par monstrālu roku, kas tur to telefonu?Pēc bildes likās, ka būs ar piezemētākiem izmēriem, bet biegās tomēr vēl lielāks kā Fold.

    Reklāma