Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka watchOS 10 versija fokusēsies uz logrīku izmantošanu Apple viedpulksteņos

    Jaunākie raksti

    Šogad gaidāmā Apple Watch viedpulksteņu operētājsistēma watchOS 10 varētu saņemt līdz šim lielākās vizuālās un funkcionālās izmaiņas, jo tā koncentrēsies tieši uz logrīku izmantošanu.

    Līdz šim logrīki tika izmantoti iPhone un iPad ierīcēs, bet sarakstam varētu pievienoties tieši Apple Watch. Jaunajā operētājsistēmā tie varētu kļūt par centrālo daļu no viedpulksteņa saskarnes. Proti, dažāda veida interaktīvā informācija parādīsies ekrānā, skatoties pulkstenī, bez papildu nepieciešamības atvērt lietotnes, kā tas ir bijis līdz šim.

    Piemēram, uzreiz varētu redzēt plašāku informāciju par savām aktivitātēm vai ar skārienu palīdzību pārslēgt logrīkus, kas attēlo informāciju par laikapstākļiem un kalendāra notikumiem, kā arī no citām lietotnēm. Tāpat watchOS 10 varētu mainīt ritošās pogas darbības principu, kas varētu atvērt šo logrīku skatu, bet līdz šim tā aizvedusi uz Apple Watch sākuma ekrānu.

    Jācer, ka šīs baumas izrādīsies patiesas, jo Apple viedpulksteņu operētājsistēma tiešām nav mainījusies pēdējos gados, jo katru gadu tā saņem minimālus izskaistinājumus, bet ne krietni plašāku funkcionalitāti.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma