Web Analytics
More
    Reklāma

    Notiks ceturtais un noslēdzošais Green Tech Hakatons

    Jaunākie raksti

    Biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” sadarbībā ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti aicina studentus un jauniešus no 18 gadu vecuma piedalīties noslēdzošajā Green Tech Hakatonā IV, kas no 19.-21. maijam norisināsies klātienē, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes telpās. 48 stundu ideju maratonā dalībniekiem būs iespēja risināt Latvijā zināmu uzņēmumu izvirzītos izaicinājumus, attīstīt savas biznesa idejas un pretendēt dalībai projektā “Studentu inovācijas programma”. Reģistrācija hakatonam, aizpildot pieteikšanās anketu šeit: https://forms.gle/Y5NfGeS6Ldz3qho16

    Green Tech Hakatona mērķis ir savienot studentus, jauniešus un Latvijas uzņēmumus, lai sekmētu jauniešu izpratni par uzņēmējdarbību, procesiem un aktualitātēm biznesa vidē, un veicinātu radošas idejas uzņēmumu izaicinājumu risināšanā. Dalībnieki ir aicināti ne tikai risināt komersantu izaicinājumus, bet arī attīstīt un pilnveidot savu biznesa ideju, iegūt jaunus sadarbības partnerus un saņemt atbalstu uzņēmējspēju veicinošajā projektā “Studentu inovācijas programma”.

    Reklāma

    “Balstoties uz jau vairākiem organizētiem hakatoniem, mūsu pieredze apstiprina, ka dalībnieki vienmēr iegūst jaunu, vērtīgu pieredzi un prasmes, kā arī kontaktu tīklu, kas iedrošina un motivē jauniešus veidot karjeru un savu uzņēmējdarbību. Hakatonā jaunieši ne tikai satiek līdzīgi domājošus vienaudžus, bet arī iedvesmojas no mentoriem – nozaru profesionāļiem. Green Tech Hakatonā IV komandas cīnīsies par 3000 EUR balvu fondu un iespēju startēt “Studentu inovācijas programma” projektā”, stāsta hakatona koordinatore Zane Feldmane.

    Pasākumā dalībniekiem būs iespēja piedalīties vairākās meistarklasēs, kas veicinās jaunu prasmju un rīku apgūšanu sekmīgai dalībai hakatonā, kā arī tiks organizētas individuālas mentoringa sesijas, kuru laikā mentori palīdzēs komandām iegūt nepieciešamos datus, piesaistīt nepieciešamos speciālistus un sniegs padomus idejas īstenošanai. Labākās idejas saņems motivējošas naudas balvas un papildu atbalstu idejas attīstībai un biznesa uzsākšanai.

    Lai nodrošinātu kvalitatīvu darba procesu, hakatona dalībnieki tiek aicināti līdzi ņemt savas viedierīces un vismaz vienu portatīvo datoru uz komandu, kā arī tiem nepieciešamās uzlādes ierīces. Organizatori dalībniekiem nodrošinās telpas, kurās strādāt un radīt idejas, kā arī vietu, kur atpūsties un atgūt spēkus. Tostarp dalībniekiem tiks nodrošinātas ēdienreizes. Dalība hakatonā ir bez maksas.

    Detalizēta informācija par hakatonu un reģistrēšanās anketa pieejama šeit: http://www.lbtuhatchup.lv/par-programmu/hakatoni/green-tech-hakatons-iv/

    Green Tech Hakatonu IV organizē biedrība “Zaļo un Viedo Tehnoloģiju Klasteris” sadarbībā ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāti, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Attīstības fondu, Studentu inovācijas programmas “LBTU Studentu inovāciju prasmes un uzņēmējspējas veicināšana” ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma