Web Analytics
More
    Reklāma

    Atvērta pieteikšanās starptautiskam finanšu tehnoloģiju hakatonam “OpenFin Hack”

    Jaunākie raksti

    Vadošās finanšu institūcijas, finanšu tehnoloģiju jomas uzņēmumi, kā arī Latvijas un Eiropas finanšu nozares asociācijas aicina pieteikties starptautiskam finanšu tehnoloģiju hakatonam “OpenFin Hack“. Šī hakatona mērķis ir veicināt inovācijas, lai finanšu pakalpojumi kļūtu drošāki, iekļaujošāki un pieejamāki. Finanšu tehnoloģiju hakatons “OpenFin Hack” norisināsies no 9. līdz 13. aprīlim tiešsaistes formatā. Dalībniekiem būs iespēja satikties arī klātienes tīklošanās pasākumā noslēguma dienā Rīgā.

    Hakatonā aicināti piedalīties gan jaunu ideju autori, gan agrīnas stadijas jaunuzņēmumu komandas. Būs pieejams nozares ekspertu atbalsts un palīdzība, lai kopīgiem spēkiem radītu inovatīvus finanšu risinājumus. Hakatona “OpenFin Hack” kopējais balvu fonds ir 5000 eiro.

    Reklāma

    “Fintech Latvija” asociācija vadītāja Tīna Lūse norāda: “”OpenFin Hack” ir iespēja nozarei satikties ar jauno ideju un risinājumu autoriem, lai diskutētu un saprastu, kas ir iespējams un nepieciešams finanšu pakalpojumu nozarē. Izvēlētās tēmas atspoguļo jomas, kurās inovācijas patiešām ir nepieciešams un var radīt pozitīvas pārmaiņas.”

    Hakatona “OpenFin Hack” ietvaros tiks meklēti risinājumi sešās finanšu nozares jomās – kolektīvā finansēšana, krāpšanas atklāšana un novēršana, blokķēdes risinājumi, datu analītika, personalizēti finanšu pakalpojumi un finanšu lietpratība.

    “”DelfinGroup” vīzija ir balstīta uz ilgtspējīgas sabiedrības veidošanu, sniedzot cilvēkiem iespējas un veicinot finansiālo iekļaušanu. Mūsu prioritāte ir nodrošināt klientiem ātrus un uzticamus finanšu pakalpojumus, tāpēc mēs atbalstām “OpenFin Hack”, lai, apvienojot nozares un jaunu ideju autoru spēkus, veicinātu inovācijas finanšu pakalpojumu jomā” saka Didzis Ādmīdiņš, “DelfinGroup” valdes priekšsēdētājs.

    “OpenFin Hack” ietvaros tiek organizēti četri ievadpasākumi, lai jebkuram interesantam pirms hakatona būtu iespēja gūt padziļinātu priekšstatu par aktualitātēm finanšu tehnoloģiju nozarē. Pirmais pasākums notiks 12. martā un būs veltīts finanšu tehnoloģiju nozares tendenču analīzei un šābrīža nozares regulējumam. Otrais pasākums norisināsies 19. martā un tā fokuss būs tehnoloģijas, ko izmanto finanšu nozarē, piemēram, mākslīgais intelekts, blokķēdes, mākoņpakalpojumi. Trešais pasākums notiks 26. martā, un tā fokuss būs jaunuzņēmumu pieredzes stāsti finanšu tehnoloģiju nozarē. Tāpat būs iespēja iegūt informāciju  par investīciju piesaisti savas idejas attīstīšanai. Pēdējais pasākums norisināsies nedēļu pirms hakatona, 2. aprīlī, un tajā plašāk tiks apskatītas hakatona tēmas un izaicinājumi.

    Ar hakatonu “OpenFin Hack” Iesildošie pasākumi notiks tiešsaistē un būs skatāmi “Delfi” tiešraidēs, kā arī inovāciju kopienas “WindHackers” sociālo tīklu kontos “Facebook”, “LinkedIn” un “YouTube” platformās.

    Hakatonu “OpenFin Hack” atbalsta plašs partneru loks, tostarp “DelfinGroup”, “Gravity Team”, “Accenture”, “drill.”, Latvijas Banka, Eiropas Banku iestāde (European Banking Authority), “JeffApp”, KPMG, EDFA, “Tenity”, “Fintech Latvija asociācija”, Latvijas Finanšu tehnoloģiju asociācija, Latvijas Finanšu nozares asociācija, “Gravity Hub”, Rīgas Tehniskā universitāte, Banku augstskola, Rīgas Biznesa skola, Latvijas Universitāte, “Fintech News Network”, Latvijas blokķēdes attīstības asociācija, “Delfi” un “Nordic FinTech Magazine”.

    Hakatonu organizē inovāciju kopiena “WindHackers”, kuras mērķis ir veicināt starpdisciplināru sadarbību un sekmēt inovatīvu un tehnoloģijās balstītu biznesa ideju attīstību.

    Reģistrācija hakatonam atvērta līdz 4. aprīlim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma