Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūdusi informācija par uzlabotu Garmin Instinct 2X modeli, ko pat nevajadzēs uzlādēt

    Jaunākie raksti

    Internetā parādījušās bildes un informācija par gaidāmo Garmin Instinct 2X Solar sporta pulksteni. Vizuāli tas ir palicis robustāks un izturīgāks, kā arī iespēja uzlādēties no saules varētu šo pulksteni padarīt ļoti ilgi lietojamu ar vienu uzlādi.

    Sagaidāms, ka būs vairāki Instinct 2X modeļi, kuri iezīmēs jauno šīs sērijas paaudzi. Pulksteņa izmērs būs 57mm diametrā, kas būs nedaudz platāks, salīdzinot ar Instinct 2 modeli. Jaunajam Instinct 2X būs biezākas apmales, kā arī redzamas rāmja skrūves, norādot uz vēl labāku izturību. Joprojām gan tiks saglabāts piecu sānu pogu dizains, kas ir raksturīgs ļoti lielam skaitam Garmin sporta pulksteņu.

    Reklāma

    Instinct 2X joprojām būs aprīkots ar MiP tehnoloģijas ekrāniem, nepārejot uz AMOLED tehnoloģiju, ko nesen saņēmuši atjauninātie Forerunner 265 un 965 modeļi. Toties vecā tehnoloģija šo sporta pulksteņa modeli ļauj padarīt par ilgdzīvotāju. Sagaidāms, ka ekrānā iebūvētais saules panelis spēs nodrošināt pulksteņa nepārtrauktu darbību, ja tas āra apstākļos atradīsies vismaz trīs stundas dienā.

    Jaunais Garmin Instinct 2X būs spējīgs izturēt ūdens spiedienu līdz 100m dziļumam, kā arī tam būs iebūvēta LED lampiņa. Pagaidām gan nav zināms, cik maksās šis modelis, bet šobrīd mazākais un lētākais Instinct 2S modelis maksā sākot no 299.99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x_faili
    03.04.2023 12:18

    Noplūdusi informācija par uzlabotu Garmin Instinct 2X modeli, ko pat nevajadzēs nēsāt.

    Reklāma