Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin izziņo jaunos Forerunner 265 un Forerunner 965 GPS skriešanas viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Garmin šonedēļ paziņo par Forerunner 265 sēriju un Forerunner 965 – saviem pirmajiem GPS skriešanas viedpulksteņiem ar spilgtiem AMOLED displejiem. Forerunner 265 un Forerunner 965 ir viegli, spilgti un piemēroti jebkuras distances veikšanai. Tāpat tiem iespējams izvēles pastāvīgi ieslēgtu pilnkrāsu displeju, kas ir viegli salasāms, neatkarīgi no laika apstākļiem, savukārt atsaucīgs skārienekrāns papildina tradicionālo 5 pogu dizainu, ļaujot ātri piekļūt ikdienas veselības funkcijām, viedajiem paziņojumiem u.c.

    Forerunner 965 aprīkots ar titāna ietvaru, kas ir gana pievilcīgs no skata un viegls uz rokas, kas ir būtiski ikvienam sportistam. Uzlabotās treniņu metrikas un atveseļošanās ieskata funkcijas, palīdzēs sportistam sagatavoties nākamajām lielajām sacensībām – un tas viss, nezaudējot akumulatora darbības laiku. Forerunner 265 akumulatora darbības laiks viedpulksteņa režīmā ir līdz 15 dienām ilgs, bet Forerunner 965 – līdz 23 dienām.

    Reklāma

    “20 gadus Forerunner līnijas viedpulksteņi palīdzējuši visu līmeņu sportistiem sasniegt uzstādītos mērķus. Esam priecīgi arī turpināt piedāvāt revolucionārus uzlabojumus mūsu jaunākajiem GPS skriešanas viedpulksteņiem, kas nu ir papildināti ar spilgto AMOLED displeju. Izmantojot Garmin augstākās klases treniņu rādītājus, atgūšanas ieskatus, iespaidīgo akumulatora darbības laiku un daudz ko citu, sportisti var skriet vai atpūsties bez raizēm, zinot, ka šīs ierīces palīdzēs viņiem sasniegt labākos rezultātus,” sacīja Dens Bartels, Garmin globālās pārdošanas viceprezidents.

    Forerunner 265 un Forerunner 965 piedāvā inovatīvus rīkus, lai palīdzētu sportistiem pārvarēt savus limitus:

    • Sāciet dienu pareizi ar rīta ziņojumu, kas sniedz pārskatu par pagājušās nakts miegu un dienas treniņu perspektīvām, kā arī HRV (sirdsdarbības frekvences variabilitāti) statusu un laikapstākļiem (ja savienots ar viedtālruni).
    • Izmantojiet sacensību logrīku, lai saņemtu treniņu padomus, personalizētus ikdienas ieteicamos treniņus un gaidāmo sacensību pabeigšanas laika prognozes, pamatojoties uz trases informāciju, laikapstākļiem un jūsu sniegumu.
    • Skatiet personalizētus, ieteicamos ikdienas treniņus, kas pēc katra skrējiena pielāgojas, lai atbilstu jūsu sniegumam un atveseļošanās laikam, vienlaikus, ņemot vērā arī gaidāmās sacensības, jā tādas pievienotas Garmin Connect™ kalendārā.
    • Nosakiet, vai diena piemērota smagam treniņam, vai tam vajadzētu būt vieglākam, izmantojot treniņu gatavības novērtējumu, kas balstīts uz jūsu miega kvalitāti, atveseļošanos, treniņu slodzi un citiem rādītājiem.
    • Sekojiet sirdsdarbības frekvences mainīgumam miega laikā, lai iegūtu labāku informāciju par atveseļošanos un vispārējo labsajūtas stāvokli.
    • Izmēriet skriešanas jaudu un skriešanas dinamiku, piemēram, ritmu, soļa garumu, kontakta laiku ar zemi un daudz ko citu tieši no plaukstas locītavas — nav nepieciešama lietotne vai aksesuārs.

    Forerunner 265 un Forerunner 965, ko skrējēji ir izstrādājuši priekš skrējējiem, ir veidoti ar konkrētu mērķi gan formas fan funkciju ziņā, lai palīdzētu sportistiem labāk plānot, sagatavoties, sazināties.

    Forerunner 265 sērija

    Lai palīdzētu sportistiem kļūt labākiem, ātrākiem un efektīvākiem sacensību dienā, Forerunner 265 ietver veiktspējas uzraudzības rīkus no Garmin Firstbeat Analytics™, piemēram, VO2 max, veiktspējas stāvokli, treniņa efektu un daudz ko citu. Tie, kas trenējas nākamajām sacensībām, var izmantot divas adaptīvā treniņu plāna iespējas: vai nu ievadīt sacensību informāciju Garmin Connect kalendārā un saņemt ikdienas ieteiktos treniņus, vai izmantot bezmaksas Garmin Coach plānus no pieredzējušiem treneriem. Trenējoties brīvā dabā, sportisti var plānot savu sacensību dienas stratēģiju, izmantojot PacePro™, un skriet ar pārliecību, zinot, ka SatIQ™ tehnoloģija un daudzjoslu GPS nodrošinās izcilu pozicionēšanas precizitāti pat visgrūtākajos apstākļos.

    Forerunner 265, kas ir izstrādāts, lai sekotu vispārējai labsajūtai 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, ietver uz plaukstas balstītu Pulse Ox sensoru, Body Battery™ enerģijas uzraudzību, uzlabotu miega uzraudzību un miega rādītājus, stresa izsekošanu, menstruālā cikla un grūtniecības izsekošanu, kā arī daudz ko citu. Izmantojot pievienotās funkcijas, Forerunner 265 ļauj sportistiem saņemt: viedos paziņojumus; lejupielādēt dziesmas no Spotify®, Deezer vai Amazon Music; skriet ar lielāku sirdsmieru, izmantojot incidentu noteikšanu, palīdzību un LiveTrack; iepirkties izmantojot Garmin Pay™ bezkontakta maksājumus, utt.

    Forerunner 265 pieejams divos izmēros: 42 mm Forerunner 265S nodrošina līdz 24 stundām ilgu akumulatora darbības laiku GPS režīmā un līdz 15 dienām viedpulksteņa režīmā, savukārt 46 mm Forerunner 265 piedāvā līdz 20 stundām akumulatora darbības laiku GPS režīmā un līdz 13 dienām viedpulksteņa režīmā.

    Forerunner 965

    Izstrādāts sportistiem, kuri cenšas būt labākie! Forerunner 965 balstās uz Forerunner 265, taču tam papildus pievienoti veiktspējas rādītājus, iebūvēta kartēšanu un iespējams saglabāt vairāk dziesmu tieši pulkstenī. Lai neatpaliktu no treniņiem, sportisti var izmantot jauno slodzes koeficienta funkciju, lai izsekotu īstermiņa un vidēja termiņa slodzes attiecībai — taču paliekot robežās, kas palīdzēs sportistiem saglabāt veselību un izvairīties no neveiksmēm. Lai palīdzētu sportistiem novērst izdegšanu, reāllaika izturības ieskati izseko un pārvalda viņu slodzes līmeni, savukārt ClimbPro ļauj redzēt reāllaika informāciju par pašreizējiem un gaidāmajiem stāvajiem kāpumiem vai kritumiem, attālumu un augstuma pieaugumu. Turklāt neatkarīgi no tā, vai skrienat pa pilsētas ielām vai brauc ar velosipēdu pa blīvi segtām takām, pilnkrāsu iebūvētās kartes palīdzēs noturēties uz ceļa un veikt distanci.

    Forerunner 965 ar vieglu titāna ietvaru, 47 mm korpusa izmēru un Garmin lielāko AMOLED displeju (1,4 collas), nodrošina līdz pat 31 stundai akumulatora darbības laiku GPS režīmā un līdz 23 dienām viedpulksteņa režīmā.

    Forerunner 965 Latvijā būs pieejams marta beigās, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 649,99 eiro, savukārt Forerunner 265 tagad ir pieejams par 499,99 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma