Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 15 modeļi varētu saņemt divus mobilos procesorus

    Jaunākie raksti

    Android pasaulē jau kādu laiku tiek runāts par to, ka viedtālruņi varētu tikt aprīkoti ar otru mobilo procesoru, kas veiktu noteiktas darbības, atslogojot galveno procesoru. Izskatās, ka kā pirmie šo risinājumu varētu piedāvāt tieši Apple.

    Tiek baumots, ka iPhone 15 Pro modeļi varētu būt aprīkoti ar vēl vienu mobilo procesoru, ko var dēvēt gan par papildu procesoru, gan mikroprocesoru. Tā mērķis ir pavisam vienkāršs – palīdzēt ar noteiktu funkcionalitāti, ļaujot galvenajai mikroshēmai iznest “smagākos” darbus. Apple gadījumā tas varētu būt saistīts ar iespēju veikt bezkontakta maksājumus pat tad, kad telefons ir izlādējies.

    Proti, šis papildu procesors darbotos pie ļoti zema akumulatora līmeņa vai vispār bez papildu enerģijas resursiem. Attiecīgi ļaujot veikt maksājumus vai nepārtraukti darbināt Find My funkcionalitāti, ļaujot atrast telefona jebkurā brīdī. Daļēji tas varētu būt saistīts arī ar iPhone 15 dizaina izmaiņām, ka telefons saņemtu sānu pogas, kuru darbība tiktu simulēta ar motoriem.

    Attiecīgi šīm pogām varētu piešķirt papildu funkcionalitāti, to izsaucot ar jauno papildu procesoru. Šī funkcionalitāte ir gaidāma jaudīgākajiem iPhone 15 Pro modeļiem, veidojot vēl lielāku atšķirību starp parastajiem iPhone modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    03.04.2023 13:15

    NSA slapjais sapnis. Izsekot visur un vienmēr, pat izslēgtu. Akumulatoru tā kā pagrūti izņemt….

    Last edited 1 year ago by Usinss
    Biteme
    03.04.2023 15:18

    par BK maksājumiem raksta, ka līdz 5st pēc akumulatora izlādēšanās vai cik nu ilgi kondiķis spēs nodrošināt barošanu procim ar ierobežotām funkcijām un niecīgu patēriņu.

    Tirgzinību triks
    03.04.2023 20:59

    Ģeniāli! Atrada veidu, kā ( pa maksu ) tikt vaļā no jau saražotajiem mikroprocesoriem.

    Reklāma