Web Analytics
More
    Reklāma

    “Apple Watch” lietotāji, izmantojot “watchGPT” lietotni, var komunicēt ar AI čatbotu

    Jaunākie raksti

    “OpenAI” radītais mākslīgā intelekta (AI) čatbots “ChatGPT” ienāk visur. Nu jau tas pieejams ne tikai meklētājprogrammās un pārlūkprogrammās, bet arī sociālajos tīklos, kā “Snapchat“, biznesa lietotnēs, piemēram, “Slack“, un vēl virkne uzņēmumu to sāk integrēt savos pakalpojumos. Nu arī līdz “Apple” lietotājiem šis risinājums ir nonācis. Konkrētāk, izlaista jauna lietotne “watchGPT”, kas dod iespēju tieši “Apple Watch” lietotājiem komunicēt ar AI čatbotu, izmantojot viedpulksteni.

    “watchGPT” ir trešo pušu izstrādāta lietotne, kas jau šobrīd ļauj ienest AI čatbotu “ChatGPT” savā “Apple Watch” pulkstenī. Tiesa gan, šis ir maksas pakalpojums, par ko jāmaksā 4,99 eiro mēnesī. Lietotnes darbības princips neko daudz neatšķiras no citiem risinājumiem, kur pieejama saziņa ar “ChatGPT” – lietotājs uzdod robotam jautājumu un saņem reāllaika atbildi un garākas ziņas, ko iespējams kopīgot sociālajos tīklos un citviet.

    Lai sāktu izmantot “watchGPT”, lietotājam atliek lejupielādēt šo lietotni, atvērt savā “Apple Watch” un uzdot čatbotam jautājumu par interesējošo tematu. Ja lietotni plāno izmantot bieži, to var pievienot arī pulksteņa sākuma ekrānā, kas nodrošinās tūlītēju piekļuvi “watchGPT”.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma