Web Analytics
More
    Reklāma

    Pētījums atklāj, ka Apple Watch īpašniekiem visdrīzāk būs jaunāks iPhone modelis

    Jaunākie raksti

    Tīmeklī pieejams pētījums, kurā analizēti iPhone un Apple Watch lietotāju paradumi. Proti, vai cilvēki ar Apple Watch lietos jaunāku iPhone modeli vai tieši pretēji.

    Kaut arī Apple Watch viedpulkstenis idejiski ir būvēta kā ierīce, kas var darboties neatkarīgi no telefona, tomēr realitātē to nav iespējams uzstādīt bez iPhone palīdzības. Tāpat tas ikdienā noteikti kalpos kā papildu aksesuārs tiem, kas jau lieto iPhone viedtālruni un citus Apple produktus. Tādējādi lieliski var redzēt piemēru, kā dažādi zīmolu spēj izveidot savu produktu ekosistēmu, no kuras ir grūti atteikties.

    Lielos vilcienos pētījums atklājis, ka lietotājiem ar Apple Watch būs jaunāks iPhone modelis. Proti, 36%, kuri izmanto viedtālruni, šobrīd lietos kādu no jaunākiem iPhone 14 sērijas modeļiem, tikmēr 26% būs bez Apple Watch. Paplašinot modeļu klāstu, tie kuri lieto Apple Watch un iPhone 13 vai iPhone 14 modeļus jau sasniedz 83%, bet bez viedpulksteņa 72%.

    Vislielākā procentuālā atšķirība redzama, ja rezultātu izdalām konkrēti starp iPhone modeļiem. Proti, iPhone 14 Pro izvēlēsies 54% lietotāju ar Apple Watch, bet tikai 30% bez Apple Watch. Domāju, ka tas norāda uz to, ka lietojot vairāk Apple produktus, klients ir gatavs finansiāli vairāk ieguldīties dažādās ierīcēs. Protams, rezultāti nav šokējoši, jo Apple Watch darbojas tikai ar iPhone modeļiem, un šis pētījums norāda uz interesantiem lietotāju paradumiem.

    Avots: CIRP
    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma