Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm šķiras no Ferrari un noslēdz jaunu sadarbību ar Mercedes F1 komandu

    Jaunākie raksti

    Pēc gada sadarbības ar Ferrari F1 komandu, Qualcomm 15. februārī atklājis, ka šogad sacensībās sadarbosies kopā ar Mercedes-AMG Petronas F1 komandu.

    Dienu iepriekš Ferrari prezentēja savu 2023. gada sezonas formulu, kuras krāsojumā vairs nebija redzams Qualcomm Snapdragon zīmols, kas norāda uz to, ka sadarbība ir beigusies. Jau nākamajā dienā tapa skaidrs, ka Snapdragon tagad rotās melno Mercedes formulu šajā sacensību kalendārā.

    Reklāma

    Jaunā sadarbība paredz piedāvāt dažādu pieredzi gan interneta vidē, gan ārpus tās. Iespējams, ka tas būs saistīts ar papildinātās realitātes produktiem, kuros būs iesaistīta Mercedes F1 komanda. Tāpat tehnoloģiju uzņēmums komandai piedāvās dažādas tehnoloģijas, kuras izmantot F1 komandas Lielbritānijas bāzē.

    Kā norāda Qualcomm pārstāvis, tad Snapdragon piedāvā augsta līmeņa pieredzi, un to pašu formula sacensībās dara Mercedes-AMG Petronas F1 komanda. Līdz ar to norādot uz lielisko kopējo saderību. Uzņēmuma logo redzēsim ne tikai uz jaunajām formulā, bet arī uz braucēju sacensību tērpiem, augstāko vadītāju apģērbiem un Mercedes garāžā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma