Web Analytics
More
    Reklāma

    Discord balss saziņa tagad pieejama Sony PlayStation 5 konsolē

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls Discord pēdējos gados ir kļuvis par vienu no galvenajiem komunikācijas rīkiem videospēļu spēlētāju pasaulē, un tagad tam būs pieejama balss saziņas integrācija ar PlayStation 5 konsoli.

    Par līdzīgu soli pagājušajā rudenī paziņoja Xbox, kad tā konsoles Xbox One un Xbox Series X no septembra varēja pieslēgties balss čatiem. Sākotnēji šādam kanālam vajadzēja pievienoties no mobilā telefona vai datora, lai pēc tam zvanu pārsūtītu uz konsoli. Taču ejot laikam, pievienoties balss saziņai var pa tiešo no Xbox konsolēm.

    Reklāma

    Līdzīga situācija ir ar PlayStation, jo šobrīd balss čatam var pievienoties caur kādu citu ierīci, bet Sony spēļu konsoli izmantot kā papildinājumu. Skatoties uz Xbox pieredzi, pēc laika PS5 varētu saņemt iespēju patstāvīgi pieslēgties šādam saziņas veidam. Lai aktivizētu jauno iespēju, jādodas uz PlayStation uzstādījumiem, un Discord lietotnei jāatļauj izmantot balss piekļuvi. Iespējams, ka nāksies atkārtoti sinhronizēt kontu ar savu spēļu konsoli.

    Pagaidām šī Discord iespēja ir pieejama Beta lietotājiem, taču drīzumā vajadzētu nonākt pie visiem konsoļu īpašniekiem. Tas ir patīkams attīstības un sadarbības solis no Discord un Sony, jo videospēļu entuziasti izmanto ne tikai datorus, bet arī populārākās spēļu konsoles. Tādējādi ļaujot sazināties plašākam interesentu lokam. Arī Kursoram tagad ir savs Discord serveris, kurā apspriežam tehnoloģiju un videospēļu jaunumus.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma