Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv tagad ir savs Discord serveris – pievienojies sarunām par tehnoloģijām

    Jaunākie raksti

    Esam izveidojuši savu Discord serveri un aicinām tajā pievienoties mūsu lasītājus! Šis serveris būs labs papildinājums Kursora blogam un tajā varēsim plašāku diskusiju formā brīvā un nepiespiestā gaisotnē parunāties par un ap tehnoloģijām. Tas arī būs veids kā sazināties ar Kursora autoriem.

    Pievienojies Kursors.lv Discord serverim: https://discord.gg/rfs57PKWca

    Reklāma

    Discord serveri nav nekas jauns un unikāls. Es pats par šāda servera izveidi esmu domājis ļoti, ļoti sen, tomēr kaut kā rokas nebija tikušas līdz reāliem darbiem. Vienmēr bija citas lietas, kas jāizdara vispirms. Vienu brīdi pat šķita, ka Discord serveru veidošanas laiks ir nogulēts, tomēr tad savu Discord serveri izveidoja lādzīgais reperis ansis un pats savām acīm redzēju, ka tas īsā laika sprīdī kļuvis par attiecīgās kopienas sarunu vietu. Tāpat ļoti informatīvi noderīgs man šķiet LV Elektroauto Discord serveris, kas kopā pulcē elektroauto entuziastus. Forši!

    Šis serveris nav tik ļoti par mums – Kursora autoriem, bet drīzāk jums – mūsu lasītājiem. Mums serverī ir vienkārši noteikumi, kas nosaka uzvedību tajā. To mērķis ir veidot draudzīgas un patīkamas sarunas par tehnoloģiskām tēmām. Šobrīd ir salīdzinoši vienkāršs kanālu klāsts par galvenajām sarunu tēmām, bet tās varam paplašināt, ja būs tāda nepieciešamība (saki savas vēlmes #ieteikumi-sudzibas kanālā). Aicinu visus servera dalībniekus iesaistīties diskusijās kanālā #vajag-padomu, kur ikviens varēs uzdot ar tehnoloģijām saistītus jautājumus. Kopā mēs taču varam būt noderīgi! Serverī ir arī #publicetie-raksti kanāls, kurā automātiski parādīsies visi jaunākie Kursorā publicētie raksti, kā arī #tirgusplacis kanāls, kur varēsi publicēt kāda sava gadžeta pārdošanas sludinājumu. Plus, tāpat kā mūsu podkāstā, šajā serverī būs iespēja pirmajiem uzzināt par visu interesanto, ko gatavojam jums.

    Ar šo soli mēs vēlamies būt tuvāk tev un piedāvāt kvalitatīvas sarunu iespējas tev ērtā vidē.

     

    Pagājušā gada nogalē mēs izveidojām arī Kursora Mastodon instanci – kursors.social. Te vari palasīt vairāk par šo notikumu, kā arī vari piereģistrēties, ja vēl to neesi izdarījis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlis
    22.01.2023 22:22

    A kā tas strādā?

    Karlis
    22.01.2023 22:42

    Ahā. Nu skaidrs. Paldies.

    KKTK
    23.01.2023 08:54

    Tas nozīmē, ka forumu un komentāru sadaļu Kursorā tagad var slēgt?

    Zigi
    24.01.2023 19:26

    Sviests, kāpēc tur būtu jālien diskutēt par te publicētās lietām :D

    Biteme
    24.01.2023 20:19
    Reply to  Zigi

    Lai risinātu neeksistējošu problēmu. Tas tagad ir moderni.

    Saf
    25.01.2023 17:09

    Iegāju, paskatījos, palsījos aizgāju…. Nu tur onlainā visu dienu jāsēž lai tiktu tiem pavedieniem līdzi… Ienāc pēc 3 stundām, un hren vairs sapratīsi, kas un par ko tajā kanālā jau diskutē, jāritina viss atpakaļ, jālasa visas atbildes… Nu kam riktīgi bōrings visu dienu, varbūi ir ok…
    Man liekas ka sviests, forumi liekas daudz ērtāki, katrs pavediens par savu tēmu…. Kāpēc tāds vispār izdomāts, kas viņā ir tāds, vai labāks kā forumiem?

    Last edited 1 year ago by Saf
    Oskars Pūris
    26.01.2023 13:01

    “Esmu pārāk vecs priekš šiem s*diem” (Lethal Weaphon).

    Krotow
    26.01.2023 14:32

    Oldfāgi no manas jaunības noteikti atceras IRC. Discord idejiski ir tas pats, tikai pamatā HTTP(S) un web tehnoloģijas. Ja jums nebija laika/vēlēšanās pļerkstēt IRC, tad… nu jūs sapratāt.

    Darznieks Bārda
    14.09.2023 13:07

    mēģinot pieslēgties minētajai saitei https://discord.gg/rfs57PKWca uzrāda “Invite Invalid”, “…may be expired, or … not permission…”

    Darznieks Bārda
    14.09.2023 13:32

    Caur Brave – clik uz linku, redirect uz https://discord.com/invite/rfs57PKWca un minēto paziņojumu.

    BET pamēģināju caur FF un links nostrādāja korekti. problēma ir atrisināta.

    Reklāma