Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone 16 Pro varētu saņemt zem ekrāna iebūvētu Face ID sensoru

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas, ka iPhone sejas atpazīšanas tehnoloģija Face ID tiks iebūvēta zem viedtālruņa ekrāna, sākot ar iPhone 16 modeli no 2024. gada.

    Jaunais tehnoloģiskais risinājums tiks panākts pateicoties displeju tehniskajai attīstībai. Šāds risinājums gan nav nekāds jaunums, jo to jau piedāvā citi viedtālruņu zīmoli, taču mēs zinām, kāds ir Apple piegājiens lietām. Uzņēmums jaunas tehnoloģijas vēlas adaptēt saviem kvalitātes standartiem, lai tās pēcāk izmantotu savās ierīcēs.

    Sejas atpazīšanas sensora novietošana aiz displeja ļaus izmantot vairāks vietas ekrānā, jo nebūs nepieciešami divi caurmi, kā tas šobrīd ir iPhone 14 Pro sērijai. Priekšējai kamerai gan vēl tiks izmantots atsevišķs atvērums turpmākos gadus. Pagaidām gan nav precīzi skaidrs, vai, ieslēdzot Face ID gaidāmajā iPhone 16 Pro modelī, ekrāns tajā vietā tiks pārveidots un padarīts caurspīdīgs, vai sensors spēs darboties caur to. Līdzīgu risinājumu varam redzēt Galaxy Fold 4 viedtālrunī.

    Tāpat tiek baumots, ka gaidāmā iPhone 15 viedtālruņu līnija visa saņems ovālo Dynamic Island ekrāna izgriezumu. Tas norāda uz kopējo Apple tendenci turpmākajiem gadiem, ka jaunos risinājums pirmie saņem Pro sērijas modeļi, bet nākamajā gadā visa jaunā modeļu līnija. Sagaidāms, ka ieviešot Face ID zem ekrāna, nākamais attīstības solis būs veidot ekrānu pilnībā bez izgriezumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ghh
    13.01.2023 15:42

    20 Pro būs neredzams

    AppleFan
    13.01.2023 16:02
    Reply to  Ghh

    Līdz tam būs jau Īlona čips galvā un telefonu nevajadzēs :D

    Last edited 1 year ago by Elvis Teninsons
    Tirgzinību triks
    13.01.2023 20:09
    Reply to  AppleFan

    Un tad tik pamēģini neatbildēt uz ienākošo zvanu.

    Reklāma