Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo prezentējis Tab Extreme planšetdatoru, kas varētu konkurēt ar iPad Pro

    Jaunākie raksti

    Iespējams, ka vienu no interesantākajiem produktiem CES 2023 laikā izziņojis uzņēmums Lenovo. Tas ir jauns un jaudīgs planšetdatora modelis Tab Extreme, kas konkurēs ar Apple iPad Pro un Samsung Galaxy Tab S8 Ultra planšetdatoriem.

    Lenovo Tab Extreme darbinās MediaTek Dimensity 9000 platforma, kas būs aprīkota ar astoņu kodolu ARM procesoru, no kuriem jaudīgākais darbosies ar 3,05GHz ātrumu, bet operatīvās atmiņas ietilpība sasniegs 12GB. Jaunais planšetdators būs liela izmēra, jo tā OLED tehnoloģijas ekrāns būs 14,5 collu liels un atbalstīs 120Hz atsvaidzi. Displeja izšķirtspēja būs 3000×1876 pikseļi.

    Reklāma

    Dizainiski Tab Extreme atgādina iPad Pro, ieturot kvadrātveida dizainu. Tāpat Lenovo aizguvis ideju par magnētiski pievienojamu klaviatūru, lai šo planšetdatoru padarītu līdzīgu datoram. Taču to darbinās Android 13 operētājsistēma. Planšetdatoru darbinās pietiekami liela 12,300mAh baterija. Par drošību rūpējies gan pirkstu nospieduma lasītājs, gan sejas atpazīšana.

    Papildu tam Tab Extreme būs parīkots ar 8 JBL iebūvētajiem skaļruņiem, kas nodrošinās Dolby Atmos atbalstu. Priekšējā un aizmugurējā kamera būs aprīkota ar 13MP izšķirtspēju, bet priekšā atradīsies otra 5MP kamera, kas rūpēsies par sejas atpazīšanu. Planšetdators svērs 740g, bet ar klaviatūru komplekta svars sasniegs 1,5kg.

    Jaunais Lenovo planšetdators Eiropā būs pieejams šajā vasarā, un tā cena būs sākot no 1299 EUR, kas atradīsies starp iPad Pro un Galaxy Tab S8 Ultra cenām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    08.01.2023 14:22

    Nebūs nekāds konkurents, jo jālādē būs kudi biežāk nekā Apple iekārtu. Šobrīd laikam vēl nav neviens nopietns konkurents apple M procesoram.

    Biteme
    08.01.2023 15:33

    “Basically a laptop, just with easily detachable keyboard”

    Reklāma