Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo atver pirmo ražotni Eiropā, kas atradīsies Ungārijā

    Jaunākie raksti

    Šajā otrdienā Lenovo oficiāli atklājis savu pirmo ražotni Eiropā, kas atradīsies Ungārijā un kurā tiks radītas dažādas datoriem nepieciešamās komponentes, kā arī paši datori. Tas noteikti būs ieguvums gan mums gala pircējiem, gan vietējai un Eiropas ekonomikai.

    Jaunās ražotnes atklāšana ir daļa no Lenovo starptautiskās ražošanas politikas. Tā atradīsies Ullo pilsētā. Par labu Ungārijai spēlējis gan ģeogrāfiskais faktors, gan loģistikas tīkli, kā arī zinošais darbaspēks. Šobrīd ražotnē nodarbinās līdz 1000 darbiniekiem ar iespēju paplašināties nākotnē, un lielāko daļu, protams, sastāda inženieri un administratīvie darbinieki. Papildu tam ražotnes izveidi veicinājusi Ungārijas Investīciju aģentūras atbalsts.

    Reklāma

    Lenovo ražotne sastāvēs no divām ēkām, kuru kopējā platībā sastāda 50 tūkstošus kvadrātmetru jeb septiņu futbola laukumu lielumā. Tajā tiks ražotas dažādas komponentes priekš citiem sadarbības partneriem, kas nenozīmē, ka tās visas nonāks pašos Lenovo datoros. Tāpat tiks veidoti arī serveri un jaudīgākie datori. Kā norāda uzņēmums, tad dienā varēs izveidot līdz 1000 serveru un 4000 datoru, kurus būs arī iespējams individuāli modificēt.

    Jaunās ražotnes atvēršana gan nenozīmē, ka varētu tikt samazināti piegādes laiki, tomēr no kopējā konteksta tā ir laba zīme Eiropas tirgum, kas nākotnē ļautu izvairīties no krīzēm, ar kādām saskaramies šobrīd. Ražotne, protams, apkalpos gan Eiropas tirgu, gan Āfriku un Tuvos Austrumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.06.2022 16:02

    IBM->Lenovo ražotni Īrijā aizklapēja vai tas bija tikai tālākpārdošanas birojs? nez kāpēc liekas, ka “Made in Ireland” redzēts uz lapotopiem…

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Morgen
    16.06.2022 03:50
    Reply to  digitalk

    Varbūt prātā vienkārši palicis, ka tie bija biznesa klases datori, kas ražoti Īrijā?
    Tādā gadījumā runa ir par Dell, nevis Lenovo.

    Reklāma