Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble izlaidīs Apple Watch Ultra kopiju, kas maksās 48 dolārus

    Jaunākie raksti

    Indijas zīmols Pebble ir sagatavojis savu atbildi dārgajam Apple Watch Ultra viedpulkstenim, piedāvājot gandrīz 20 reizes lētāku versiju.

    Pebble Cosmos Engage viedpulksteņa modelis vizuāli būs identisks masīvajam Watch Ultra, kā arī izskatās, ka Pebble būs radījuši arī analogu pulksteņa siksniņu. Protams, šis lētais viedpulkstenis būs veidots no ne tik izturīgiem materiāliem un dārgām komponentēm. Piemēram, Cosmos Engage ir aprīkots ar LCD ekrānu, kura spilgtums sasniegs 600 cd/m², bet oriģinālais Watch Ultra ir aprīkots ar OLED ekrānu un 2000 cd/m² spilgtumu.

    Pebble modeli nedarbinās Apple watchOS operētājsistēma, taču izskatās, ka zīmols pat ir iemanījies nokopēt daļu ekrāna izkārtojumu, kādi ir pieejami Apple viedpulksteņos. Tomēr Cosmos Engage būs aprīkots ar iespēju mērīt sirds ritmu, darboties ar balss vadību un pieņemt zvanus, kad tas būs savienots ar telefonu, kā arī uzņemt datus par dažādām sporta aktivitātēm.

    Šī nav pirmā reizi, kad Pebble nokopē konkurentu veikumu, jo uzņēmumam ir arī klasiskā Apple Watch kopija. Konkrētajam Pebble zīmolam nav tieša saistība ar to Pebble, ko jau 2016. gadā iegādājas FitBit. Pebble radītā Apple Watch Ultra kopija maksās nieka 48 dolārus, kas ir nesalīdzināmi pret 799 dolāru Apple viedpulksteni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AppleFan
    29.12.2022 09:20

    Neticu ka Apple ar saviem patentiem šo tā vienkārši atstās :D

    Reklāma