Web Analytics
More
    Reklāma

    Pebble pulksteņa radītājs vēlas piedāvāt mazāka izmēra Android viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Kādreiz vēl Sony veidoja maza izmēra Android viedtālruņus ar flagmaņa cienīgu specifikāciju, bet nu gandrīz vienīgā iespēja tikt pie mazāka izmēra viedtālruņa ar flagmaņa procesoru ir Apple iPhone 13 mini.

    Pebble viedpulksteņa radītājs Eric Migicovsky vēlas izveidot spējīgu un izmēros mazāku Android viedtālruni, kas būtu salīdzināms ar iPhone 13 mini. Izveidota pat speciāla tīmekļa lapa, kur vari pieteikt savu interesei šādam Android viedtālrunim.

    Reklāma

    Pebble viedpulksteņa apskats

    Raksta tapšanas laikā mini izmēra Android viedtālrunim jau pieteikušies vairāk nekā 10 000 cilvēku, bet šis projekts tiks uzsākts, ja kopā savāksies 50 000 interesentu. Vismaz pagaidām nauda mini izmēra Android viedtālruņa tapšanai netiek vākta.

    Tiek plānots, ka mini izmēra Android viedtālrunis varētu saņemt aptuveni 5.4 collu OLED ekrānu ar 60 Hz atsvaidzi. Kamerām būtu jādarbojas vismaz Pixel 5 līmenī. No mini izmēra Android viedtālruņa vēl var gaidīt 8 GB RAM un 128 GB vai 256 GB atmiņu, 5G un NFC.

    Plānotā mini izmēra Android viedtālruņa cena būtu ap 700 vai 800 dolāriem, kamēr Apple’s iPhone 13 mini dolāru cena šobrīd ir ap 730.

    Avotsbgr
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mazcenas mobilais telefons
    20.05.2022 21:14

    Kāds lielais ražotājs uztaisīs tādu pašu izmēru un jaudu par 500 eiro un projekts būs beidzies. Pixel 6a maksā 499 usd, uztaisīs mazāku un viss.

    Reklāma