Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nākamā gada pavasarī varētu izlaist 15 collu MacBook Air

    Jaunākie raksti

    Interesantas baumas pirms gadu mijas parādījušās par jaunu Apple MacBook Air portatīvā datora modeli, kas būtu aprīkots ar 15,5 collu lielu ekrānu.

    Tas būtu līdz šim lielākais MacBook Air modelis, jo iepriekšējie modeļi ir bijuši tieši mazāki ar 11 un 13 collu ekrāniem, bet jaunā dizaina Air dators ir saņēmis līdz šim lielāko 13,6 collu dizainu. Kas galvenokārt panākts ar jauno kantaino dizainu un samazinātām ekrāna apmalēm, kā arī ekrāna izgriezumu.

    Kā norāda Apple analītiķi, tad 15,5 collu modelis izmēros būtu starp 14 un 16 collu MacBook Pro modeļiem. Lielos vilcienos viss pārējais vizuāli paliktu tāpat, kā jaunajam MacBook Air ar M2 procesoru, ko man gribētos dēvēt par vispiemērotāku Apple datoru mūsdienīgam lietotājam.

    Vienīgā lielā izmaiņa varētu būt tā, ka lielais MacBook Air modelis tiktu aprīkots arī ar M2 Pro procesoru, kas gan vēl nav izziņots. Taču drīzumā tiek sagaidīts, ka parādīsies atjaunināti MacBook Pro modeļi ar M2 Pro un M2 Max procesori, turpinot iepriekšējās paaudzes lielo jaudas sniegumu.

    Jautājums paliek aktuāls, vai šīs baumas izrādīsies patiesas un vai šāds modelis tiešām ir nepieciešams, kā arī pēc tā būs reāls pieprasījums. Tomēr informācija norāda, ka jaunā izmēra ekrāna ražošana sāksies nākamā gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma