Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaguar Land Rover cenšas piesaistīt no Twitter un Meta atlaistos speciālistus

    Jaunākie raksti

    Britu autoražotājs Jaguar Land Rover cenšas piesaistīt no Twitter un Meta atbrīvotos inženierus un programmētājus, lai aizpildītu virkni vakanču šajās jomās. Uzņēmums kopumā vēlas piesaistīt vismaz 800 speciālistus, kuri strādās dažādās valstīs – Lielbritānijā, ASV, Ķīnā un Indijā.

    JLR oficiālajā paziņojumā norāda, ka tiks izveidota speciāla pieteikšanās “atbrīvotajiem tehnoloģiju darbiniekiem, kas seko masveida atlaišanām Meta, Twitter un citos uzņēmumos.” Britu autoražotājs nav slēpis savas ambīcijas attīstīt autonomās braukšanas tehnoloģijas un citus jaunumus, tāpēc inženieri un programmētāji viņiem būs ļoti nepieciešami.

    Reklāma

    Kompānijas galvenais komunikācijas cilvēks Entonijs Batls intervijā Bloomberg skaidrojis, ka autoražotājs uzsācis savu digitālo transformāciju, bet iespēja piesaistīt kvalificētus speciālistus ir nākamais solis šajā procesā. Twitter un Meta pēdējā laikā atlaiduši tūkstošiem darbinieku, savukārt Jaguar Land Rover un citi uzņēmumi savā paspārnē vēlas iegūt tik daudz speciālistu, cik vien iespējams.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma