Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaguar 2025. gadā atteiksies no elektriskā I-Pace un piedāvās citus elektriskos modeļus

    Jaunākie raksti

    Britu sporta auto ražotājs Jaguar 2025. gada pirmajā pusē pārtrauks elektriskā I-Pace krosovera ražošanu, taču Jaguar neatsakās no elektriskiem modeļiem kā tādiem – viņi vienkārši piedāvās citus modeļus. To intervijā Autocar atklājis Jaguar Land Rover koncerna izpilddirektors Adrians Mardels.

    Šāds jaunā kompānijas bosa paziņojums ir pretrunā ražotāja iepriekš teiktajam, ka I-Pace tiks nepārtraukti uzlabots un tas saglabāsies tirdzniecībā. Tika pieļauta iespējamība, ka tiks radīts arī otrās paaudzes modelis. To izteica iepriekšējais izpilddirektors Tjerī Bolorē – laikam jau jauna slota tīra pa savam.

    Pagaidām vēl nav zināms, precīzi kad tiks saražoti pēdējie I-Pace eksemplāri, jo ražotājam vēl līdz galam jātiek skaidrībā, kad tirgū tiks laisti jaunās paaudzes elektriskie modeļi, kuri jau faktiski aizstās I-Pace. Pagaidām plānots, ka pirmais jaunās paaudzes modelis debitēs nākamā gada beigās un pie klientiem ieradīsies 2025. gadā. Pēc tam sekos vēl vairāki elektriskie Jaguar. Šie modeļi jau top uz koncerna jaunās, speciāli elektroauto paredzētās JEA platformas.

    Mardels norāda, ka I-Pace ir sava nozīmīga loma autoražotāja vēsturē, jo šis modelis palīdzēja Jaguar izprast, ko nozīmē attīstīt ar baterijām darbināmu elektroauto, bet gūtās mācības jau tiek liktas lietā, strādājot pie nākamajiem modeļiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma