Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams pieejams atsevišķs logs surdotulku izmantošanai

    Jaunākie raksti

    Par jaunu un noderīgu funkcionalitāti paziņojis videokonferenču saziņas rīks Microsoft Teams, kurā tagad būs iespējams atsevišķi izcelt un attēlot surdotulka video.

    Jaunā iespēja sniegs plašāku Teams pieejamību nedzirdīgajiem lietotājiem. Risinājums ir salīdzinoši vienkāršs, jo tā pamatā lietotājam tiks izcelts atsevišķs video ekrāns, kurā redzams surdotulks. Pat ja ekrānā tiks rādīta prezentācija, šis konkrētais logs atšķirsies no pārējo dalībnieku video, jo tas būs gan izmēros lielāks, gan ar labāku izšķirtspēju. Ja prezentācija netiks rādīta, surdotulka logs būs pašā ekrāna centrā pilnā izmērā.

    Reklāma

    Konkrēto iespēju varēs ieslēgt noteiktam lietotājam, un grupu zvanos tas netiks attēlots citiem dalībniekiem. Microsoft pats nenodrošina surdotulka pakalpojumus, bet tiem būs jābūt citiem cilvēkiem. Konkrēto funkciju varēs pildīt gan lietotājs no uzņēmuma iekšienes, gan arī to pievienot ārēji. Reizē ar jauno zīmju valodas logu, parādījusies saistītā uzstādījumu sadaļa.

    Microsoft arī padomājis par to, ka lietotājiem, kuriem tiešām nepieciešams izmantot surdotulku, to varēs atzīmēt uzstādījumos, lai šis logs vienmēr parādītos, kad notiek videosazvanīšanās, un tas nav jāieslēdz katru reizi. Tāpat varēs uzstādīt konkrēto personu, kura pildīs surdotulka darbu. Jaunā iespēja tuvāko nedēļu laikā nonāks pie visiem Microsoft Teams lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma