Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” no lietotāju profiliem noņems daļu personīgās informācijas

    Jaunākie raksti

    Meta” piederošais sociālais tīkls “Facebook” plāno korekcijas lietotāju profila personīgajā informācijā. Uzņēmums ziņo, ka sākot ar 1. decembri no lietotāju profiliem pazudīs informācija par reliģisko pārliecību, politiskajiem uzskatiem, seksuālo orientāciju, kā arī dzīvesvietas adresi.

    Lai arī “Facebook” ir apstiprinājis, ka šāda izmaiņas notiks, uzņēmums nav paskaidrojis to iemeslu. Iespējams, tā tiek uzskatīta par pārāk sensitīvu informāciju, ar ko publiski dalīties nav vēlams. Vienlaikus pārējie dati, piemēram, lietotāja pamatinformācija un kontaktinformācija – e-pasta adrese, telefona numurs – gan tiks atstāti, un lietotājs joprojām varēs izlemt, vai tos padarīt publiskus vai noslēpt.

    Reklāma

    Izmaiņas “Facebook” ir pavisam maza daļa no “Meta” darbu klāsta. Kompānija, kas nesen atlaida 13% no sava darbaspēka jeb 11 000 strādājošo, šobrīd īpaši fokusējas uz metaversa izveidi. Neskatoties uz to, ka “Meta” šajā jomā cieš zaudējumus, uzņēmums nākamgad savus ieguldījumus metaversā plāno palielināt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma