Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas uzņēmums Tailwind, sadarbojoties ar Nordigen, ir nācis klajā ar naudas plūsmas pārvaldības un vizualizācijas rīku

    Jaunākie raksti

    Tailwind ir nācis klajā ar inovatīvu naudas plūsmas pārvaldības un vizualizācijas rīku, kurš ir bāzēts uz Nordigen atvērto banku datiem.

    Tailwind ir naudas plūsmas pārvaldības rīks kas ļauj ietaupīt laiku un gūt praktiskus reāllaika ieskatus profesionālu pakalpojumu sniedzējiem un uzņēmējiem. Tailwind rīka galvenās priekšrocības ir tā vienkāršība kā arī scenāriju modelēšanas un vizualizācijas iespējas ko piedāvā atvērto banku datu lietotne. Klientu dati tiek aizsargāti, izmantojot Smart ID kombinācijā ar tiešo kontu savienojumu caur Nordigen lietojumprogrammu saskarni (API).

    Reklāma

    “Mēs ar līdzdibinātāju esam vadījuši vairākus profesionālu pakalpojumu uzņēmumus un vienmēr bijām vīlušies par to, cik daudz laika mums vajadzēja, lai kontrolētu savu naudas plūsmu. Nolēmām nointervēt vairāk nekā 100 citus uzņēmējus sešās dažādās Eiropas valstīs un sapratām, ka mūsu pieredze nebūt nav unikāla. Izrādās, ka nelielu uzņēmumu mazuzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem ir javeic neveiksmīga izvēle – pavadīt vairākas stundas nedēļā sarežģītu izklājlapu atjaunināšanai vai arī vispār neveikt prognozēšanu un cerēt uz to labāko. Tas nešķita pareizi, tāpēc ar Nordigen palīdzību mēs izveidojām Tailwind rīku. Nordigen atvērto banku savienojumi deva iespēju īstenot mūsu idejas,” skaidro Kārlis Mikoss, Tailwind dibinātājs un izpilddirektors.

    Tailwind integrācija ar Nordigen ļauj klientiem savienot savus bankas kontus tieši ar naudas plūsmas plānošanas rīku, neizmantojot manuālu datu ievadi un nodrošinot, ka dati kas ir piejami platformā vienmēr ir aktuāli un rada precīzākās prognozes un analītiku.

    “Priecājamies redzēt, ka tirgū ienāk vēl viens Baltijas uzņēmums ar modernu, tehnoloģiski progresīvu rīku, kas palīdzēs uzņēmumējiem kontrolēt savas finanses un prognozēt nākotnes naudas plūsmas savam uzņēmumam. Nordigen sadarbība ar Tailwind ir labs piemērs kā tvērto banku datu automatizācijā palīdz mazuzņēmumiem uzlabojot dažādu procesu radīšanumu,” norāda Rolands Mesters, Nordigen līdzdibinātājs un izpilddirektors.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma