Web Analytics
More
    Reklāma

    “GoCardless” iegādājas Latvijas uzņēmumu “Nordigen”

    Jaunākie raksti

    Globālais līderis tiešo banku maksājumu jomā “GoCardless” paziņojis, ka plāno iegādāties Latvijā bāzēto atvērto banku platformu “Nordigen”. Šādā veidā “GoCardless” cer pietuvoties savai vīzijai kļūt par pasaules banku maksājumu tīklu.

    “GoCardless” savos pakalpojumos plāno integrēt “Nordigen” nākamās paaudzes atvērto banku risinājumu. Tas ļaus piedāvāt Eiropā plašāko pieeju atvērto banku datiem ar vairāk nekā 2300 bankām 31 Eiropas valstī. “Nordigen” iegāde nodrošinās bezmaksas atvērtās banku sistēmas iespējas, ikvienam sniedzot pašapkalpošanās piekļuvi konta informācijas pakalpojumiem.

    Reklāma

    “GoCardless” līdzdibinātājs un izpilddirektors Hiroki Takeuči norāda, ka bijis pārsteidzoši vērot, kā pēdējo gadu laikā atvērtā banku sistēma no tendences izaug par globālu fenomenu. Viņš atklāj, ka uzņēmums pēdējo 18 mēnešu laikā paātrinājis virzību uz atvērto banku sistēmu, kas ir daļa no “GoCardless” vīzijas par pasaules banku maksājumu tīkla izveidi.

    Savukārt “Nordigen” līdzdibinātājs un vadītājs Rolands Mesters uzsver, ka ”Nordigen” misija ir palīdzēt uzņēmumiem visā pasaulē pieņemt un izmantot atvērto banku pakalpojumus, nodrošinot lielāku finanšu caurskatāmību un vienlīdzīgu piekļuvi finanšu risinājumiem. Viņš norāda, ka uzņēmums ir priecīgs apvienot spēkus ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kas ne tikai dalās vēlmē veicināt inovācijas finanšu pakalpojumu jomā, bet arī palīdzēs nodrošināt bezmaksas atvērto banku piekļuvi daudz plašākai auditorijai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.07.2022 18:45

    Fiatisti pārbīda krēslus uz sava grimstošā Titānika klāja :D

    abc
    02.07.2022 08:57

    Es pat teiktu, ka tie ir tikai tādi fiatisti-juniori.

    Reklāma