Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 11 būs pieejama iCloud Photos integrācija

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļas otrajā pusē Microsoft izziņoja jaunumus par savām Surface ierīcēm, taču ne mazāk svarīgs bija paziņojums, ka Windows 11 Photos lietotnei tagad būs integrācija ar iCloud Photos.

    Es teiktu, ka šis ir liels notikums Apple iPhone lietotājiem, jo beidzot varēs ērti pārvaldīt tās bildes, kuras uzņemtas ar iPhone savā datorā. Tas tieši attieksies uz Windows lietotājiem, jo iCloud Photos, protams, bija ērti pieejams Mac datoros. Tāpat tas ir sava veida solis, lai paplašinātu Apple ekosistēmu, un tiešām būs noderīga lieta pārliecinātiem Windows lietotājiem.

    Jaunā iCloud integrācija darbosies ar Windows Photos lietotni, un iPhone bildes būs pieejamas tajā. Tas nozīmē, ka visu, ko fotogrāfējat ar Apple viedtālruni, varēsiet atvērt savā Windows 11 darbinātajā datorā. Veikt izmaiņas, veidot albumus, apstrādāt bildes vai tās vienkārši izdzēst, ja gadījies uzņemt 100 vienādas dzelteno rudens lapu bildes. Man personīgi interesē, no kuras puses nākusi šī iniciatīva, un ko tas varētu runāt par konkrēto uzņēmumu.

    Avots: Microsoft

    Katrā ziņā ieguvējs no šī būs gala lietotājs, un ir patīkami to zināt. Jaunā Microsoft Photos programma šobrīd pieejama Windows Insiders programmas dalībniekiem, un nav precīzi zināms, kad tā nonāks pie gala lietotājiem. Varbūt vēl līdz šī gada beigām.

    Cik svarīgi jums šobrīd ir bildes glabāt un pārvaldīt datorā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    TiriPiri
    17.10.2022 13:09

    iztikām visus šos gadus kā ir :) neērtība ļoti, kad vajadzēja. Bet pa šiem gadiem, tiiik ļoti jau nemaz nevajag, bet būs patīkami, ja būs kāds ērts tūlis tagad, protams atkal jautājums vai tas nebūs kāds maksas pakalpojums.

    digitalk
    17.10.2022 13:14

    ja būtu uztaisīta integrācija ar Google Photos, tad tas patiešām būtu liels ieguvums. a tā, izexportēt bildes no iCloud ir kā divas pogas nospiest. pamēģiniet to dabūt gatavu ar gūgles fotolamatām…

    Jēkabs
    17.10.2022 14:50
    Reply to  digitalk

    Nesaprotu problēmu – iezīmē bildes, nospied lejuplādēt (vai shift+d)

    digitalk
    17.10.2022 16:03
    Reply to  Jēkabs

    lejuplādei nevar iezīmēt vairāk par 500, nevar normāli iezīmēt vairāk kā salien uz viena ekrāna. iespēja atzīmēt visas bildes vienā datumā praktiski nepalīdz.

    un tagad iedomājies, ka tev ir 10-15k bilžu arhīvs.

    Jēkabs
    17.10.2022 17:48
    Reply to  digitalk

    10k+ bilžu arhīvu varu iedomāties. Tās visas, ja vajag, var lejupielādēt ar Google Takeout. Tā pat arī tikai konkrētu albumu.

    digitalk
    17.10.2022 17:59
    Reply to  Jēkabs

    es par konkrētu, vēl neatrisinātu gadījumu. tur nekas nav sadalīts pa albumiem. albums ir tikai virsbūve virs bildēm, tad nāktos vēl čekot, kas izlaists/atrodas ārpus albumiem. nepaceļams roku darbs, tad vienkāršāk pa 500 bildēm kopēt un dzēst.

    savukārt Google Takeout gļuko un nestrādā pie tāda apjoma. aizpildi pieprasījumu, gūgle ziņo, ka tagad visu kompresē un izsūtīšot linku kā tikko, tā tūlīt. un klusums. vispār nekādas atbildes vai kļūdas paziņojuma.

    bobis
    17.10.2022 19:59

    Microsoft daudzas valstis krapies ar nodokliem, nez ka tas ietekmes windows serijas.

    Anita
    17.10.2022 21:43

    Un kas noticis ar šņori, kas savieno telefonu ar kompi?

    digitalk
    17.10.2022 22:20
    Reply to  Anita

    aitas sagrauza.

    Reklāma