Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā iespēju savus attēlus pārkopēt no iCloud uz Google Photos

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka ar gadiem Apple tomēr mēģina savu diezgan noslēgto ekosistēmu paplašināt ar iespējām pieslēgties citiem servisiem, kas var uzlabot klientu ikdienas lietojamību. Tagad ir parādījusies jauna iespēja izveidot savu iCloud glabāto bilžu un video kopiju Google Photos pakalpojumā.

    Katrā ziņā šis nav nekas ārkārtējs vai īpašs, bet domāju, ka daļai lietotāju patīkama iespēja pārvietot savas bildes Google Photos mākoņpakalpojumā. Tāpēc viens no galvenajiem nosacījumiem ir, lai lietotājam būtu gan aktīvs iCloud, gan Google Photos konts. Protams, jārēķinās ar Google sniegtā attēlu servisa ietilpību, jo, balstoties uz atmiņas lielumu, ne viss saturs var tikt pārkopēts.

    Reklāma

    Kā norāda Apple, tad šī nav pārvietošanas funkcijas, bet tieši kopijas izveide citā servisā. Lietotājam būs nepieciešams savā ierīcē uzstādīt divu faktoru autentifikāciju. Šīs kopijas izveide un saglabāšana Google Photos nenotiek acumirklī, jo sākumā šim pakalpojumam ir nepieciešams pieteikties Apple mājaslapā, un tad attiecīgi trīs līdz septiņu dienu laikā tiks veikta kopēšana.

    Protams, ne viss saturs var tikt pārkopēts, ja Google Photos būs ierobežota atmiņa vai viena albuma ietvaros būs vairāk nekā 20 000 bilžu. Tāpat, ja pakalpojums tā darbības procesā tiks pārtraukts, daļa bilžu un video jau varētu atrasties Google Photos. Veidojot rakstu, gan sāku domāt, vai tiešām ikdienas Apple lietotājam būtu ļoti liela vēlme pāriet uz Google servisu, zinot gan iCloud salīdzinoši demokrātiskās abonēšanas cenas, gan kopējo ērtību pārskatīt bildes dažādās Apple ierīces. Tāpat nedrīkst aizmirst, ka no 1. jūnijā Google Photos kļūs par maksas pakalpojumu.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma