Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo viedo virtuves aksesuāru komplektu

    Jaunākie raksti

    Zīmols Xiaomi izziņojis jaunu Mijia Kitchen Tool Set virtuves aksesuāru komplektu, kurā iekļauts digitālais taimeris, elektriskie svari un automātisks korķu izvilcējs no pudelēm.

    Šis ir kārtējais papildinājums Mijia viedo virtuves ierīču sērijai, kurā pieejami gan ledusskapji, gan veļasmašīnas, un tagad arī mazāki, bet ļoti svarīgi virtuves piederumi. Mijia Smart Timer būs viedais taimeris, kas būs spējīgs atskaitīt laiku līdz pat 9:59:55 stundām, un to darīt ar diviem paralēliem laikiem. Viedo taimeri pie virsmas varēs piestiprināt ar magnētu palīdzību vai ar speciālo turētāju, bet laika regulēšanai varēs izmantot grozāmu pogu. Taču tas nav viss, jo ar šo taimeri varēs ieslēgt citus viedos Xiaomi produktus, piemēram, apgaismojumu vai robota putekļsūcēju.

    Reklāma

    Nākamais produkts ir klasiski elektroniskie virtuves svari, kuru maksimālais svara noteikšanas daudzums būs 3kg, bet precizitāte sasniegs 0,1g, līdz ar to tie būs ļoti prezīci. Mijia Electronics Kitchen Scale svari gaidīšanas režīmā varēs darboties līdz pat 300 dienām. Trešais produkts šajā komplektā būs Mijia Electic Wine Boottle Opener, kas spēs vīna pudeles korķi izvilkt desmit sekunžu laikā. Tāpat tajā būs iebūvēts speciāls griezējs, kas atbrīvos no follija aizsarga, līdz ar to ierīce būs spējīga paveikt visu darbu.

    Mijia Kitchen Tool Set cena būs aptuveni 25 dolāri, bet vismaz pagaidām tas būs pieejams vienīgi Ķīnas tirgum. Mazo aksesuāru dizains veidots klasiski melnā tonī.

    Avots: Xiaomi
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    12.10.2022 17:13

    Taimeris ir nokavējis kādus 10 gadus.

    Reklāma