Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo robota putekļsūcēju, kas spēs patstāvīgi izmazgāt uzkopšanas lupatu

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļā norisinās Xiaomi produktu prezentācija Eiropas tirgum, un tajā izziņots jauns viedā putekļsūcēja modelis Robot Vacuum X10+. Ar savas bāzes stacijas palīdzību tas būs spējīgs izmazgāt un izžāvēt putekļsūcējam pievienoto lupatu.

    Šis robota putekļsūcējs Ķīnas tirgum tika izziņots jau aprīlī, bet Eiropā oficiāli nonāks šajā rudenī. Neskaitot to, ka tam ir ļoti spēcīga sūkšanas jauda, tas būs spējīgs veikt slapjo mazgāšanu ar divām rotējošām lupatām. Taču lielākais ieguvums būs īpašā bāzes un uzlādes stacija, kura spēs automātiski izmazgāt šīs lupatas.

    Reklāma

    Viens no slapjās mazgāšanas izaicinājumiem šiem robotiem ir tas, ka lupatu ik pa laikam nepieciešams izmazgāt un izžāvēt, lai tajā neveidotos baktērijas un nepatīkams aromāts. Xiaomi šo risinās ar īpašo staciju. Lielākoties Robot Vacuum X10+ neprasīs pārāk daudz īpašnieka iesaistes, jo tas būs spējīgs automātiski atbrīvoties no savāktajiem netīrumiem un putekļiem. Vienīgais darbs, kas būs jāveic saimniekam, būs bāzes stacijas iztīrīšana un ūdens papildināšana.

    Lupatu žāvēšana būs lēna divu stundu garumā ar zemu temperatūru. Pats Xiaomi Robot Vacuum X10+ putekļsūcējs izmantos lāzerus, lai noteiktu attālumu no dažādiem objektiem telpā. Tāpat tas būs spējīgs saprast, ka ir uzbraucis uz paklāja un ievilkt mazgājošās lupatas. Šī robota putekļsūcēja cena būs 899 EUR, kas ir visai pievilcīga, skatoties uz piedāvāto iespēju klāstu. Tomēr šī nav vienīgā ierīce tirgū, un konkurenci varēs sastādīt gan iRobot, gan Roborock zīmoli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma