Web Analytics
More
    Reklāma

    Baltijā darbu sāk automašīnu abonēšanas platforma SIXT+

    Jaunākie raksti

    Izvēršot pakalpojumu klāstu un stiprinot līdera pozīciju Baltijā, starptautiskais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs SIXT ieviesis jaunu automašīnu abonēšanas pakalpojumu SIXT+, kas jau no šīs nedēļas pieejams Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. SIXT+ sniegs privātpersonām un uzņēmumiem iespēju abonēt automašīnu, veicot fiksētu mēneša maksājumu, un pārtraukt abonementu jebkurā brīdī bez līgumsoda.

    SIXT+ auto abonēšana ir jauns pakalpojums, kas apvieno auto nomas un auto līzinga sniegtās ērtības. SIXT+ auto abonēšana īpaši piemērota privātpersonām, kā arī jaunajiem vai mazajiem uzņēmumiem, kuriem ikdienā ir nepieciešama sava automašīna, vienlaikus pašiem pārraugot naudas plūsmu un saistību termiņu. Izmantojot SIXT+ mājaslapu vai aplikāciju iespējams jau vienas darba dienas laikā tikt pie jaunas vai mazlietotas automašīnas bez ilgtermiņa saistībām un par fiksētu mēneša maksu, kurā iekļautas visas ar auto uzturēšanu saistītās izmaksas.

    Reklāma

    “Šobrīd atrodamies dažādu izaicinājumu piepildītā laikā, kad inflācijas dēļ viss kļūst dārgāks, tostarp arī auto tirgus piedzīvo līdz šim nepieredzētas pārmaiņas visā pasaulē. Tā rezultātā līdz pat 20-30% palielinājušās gan jaunu, gan lietotu automašīnu cenas, kā arī to apkopes un uzturēšanas izmaksas. Plānojot jaunas automašīnas iegādi, cilvēki arvien pārdomātāk izvērtē nepieciešamību uzņemties jaunas un ilgstošas finanšu saistības. Automašīnu abonēšana ir viens no veidiem kā iegūt plašas mobilitātes iespējas un visas personīgās automašīnas piedāvātās ērtības, vienlaikus saglabājot kontroli par savu budžetu un ikmēneša maksājumiem,” norāda Arnis Jaudzems, SIXT vadītājs Baltijas valstīs.

    Automašīnas abonēšanas maksā ir iekļauta auto lietošana ar noteiktu maksimālo nobraukumu un atļauto lietošanas teritoriju, kā arī visi nepieciešamie ikdienas pakalpojumi – automašīnas apdrošināšana, tehniskā apkope, ikdienas remontdarbi, vasaras un ziemas riepas, riepu glabāšana un maiņa, tehniskā apskate, palīdzība uz ceļa, kā arī aizvietošanas auto pēc nepieciešamības. Vienīgais, par ko būtu jārūpējas pašam – logu šķidrums un degviela.

    SIXT+ autoparkā pieejams plašs automašīnu klāsts ar jauniem un mazlietotiem auto no tādiem pieprasītiem ražotājiem kā Toyota, Volkswagen, KIA, Škoda un citiem. SIXT+ auto abonēšanas pakalpojums ir balstīts uz SIXT starptautisko pieredzi, bet tās platformu izstrāde notikusi tepat Latvijā, radot mūsdienīgu un digitālu automašīnu abonēšanas pakalpojumu ar premium kvalitātes servisu un īpaši pārdomātu izdevīgumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    12.10.2022 13:58

    Vai iespējams pamatojums – kā šāda opcija sanāk lētāk nekā iegādāties savu auto? Šādā ikmēneša summā mierīgi var iekļauties ar visiem uzskaitītajiem pakalpojumiem + līzinga maksājumu. Vai tad pašam nebūs vien jāved gan uz servisa apkopēm, riepu maiņām, tehnisko – to taču neveiks – konsjeržs?

    12.10.2022 14:36
    Reply to  davix

    ja tev vajag auto uz 3 mēnešiem, kas ir izdevīgāk — nopirkt vai abonēt?

    davix
    12.10.2022 15:00
    Reply to  digitalk

    Ja tikai uz 3 mēnešiem, tad jā. Bet kas tādā gadījumā tā par auditoriju? Pilnīgi saprotu auto īri uz pāris dienām. Kam vajag uz pāris mēnešiem gadā? Vai tie nav kādi izņēmuma gadījumi? Parasti auto vai nu vajag vai nevajag.

    Last edited 1 year ago by davix
    12.10.2022 15:28
    Reply to  davix

    “auto abonēšanas pakalpojums ir balstīts uz SIXT starptautisko pieredzi”

    laikam citur Eiropā ir klientūra. atbilstošus scenārijus daudz var izdomāt, tikai vai vietējā publika pavilksies uz auto abonēšanas ideju?.. piemēram, tev ir mocis, uz ziemu abonē auto vai jābrauc komandējumā uz 2-3 mēnešiem, bet ģimenē tikai 1 auto, līdzi nevazāsi.

    Biteme
    12.10.2022 19:03
    Reply to  davix

    Esi dzirdējis par “auto uz vasaru/ziemu/konkrētai vajadzībai”? Kad man iepr. reizi vajadzēja auto uz 3-6mēn. es to noīrēju nedomājot, un diez vai esmu tik unikāls ka manas vajadzības nav atkārtojušās daudziem citiem cilvēkiem. Tikai pēdējā laikā auto pārdot ir vieglāk kā to nopirkt)

    Valērijs Komisarovs
    12.10.2022 14:07

    Jā, 359 EUR par mazo Toyota Yaris, neizklausās saprātīgi.

    davix
    12.10.2022 15:41

    + vēl līguma maksa 290 EUR

    Kārlis
    12.10.2022 17:52

    Apkopes jauniem auto ir dārgas. Gada nodoklis, apdrošināšana, visa ņemšanās… Daudziem to nevajag. Citi ziemā dzīvo dzīvoklī un uz darbu dodas ar tramvaju vai strādā no mājām, bet vasarā grib paceļot pa Latviju. Citi, savukārt, vasarā brauc ar moci un katru ziemu pērk lētu auto, lai pēcāk mēģinātu pārdot – lieka ņemšanās, laika tērēšana, stress un riski iegrābties… Te ir gatavs serviss. Gan jau konkurenti pieregulēs cenas…

    davix
    13.10.2022 10:29
    Reply to  Kārlis

    Tas ir absurds arguments runāt par dārgu apkopi jauniem auto, par labu ikmēneša ~450 EUR maksai. Ikgadējā apkope dīlerservisā ~300-400 EUR, kas ir vienreizējs maksājums gadā.

    Būsim godīgi un atklāti pateiksim, ka šādi abonēšanas/īres pakalpojumi vienkārši ļauj uz kādu brīdi iegādāties un padižoties ar lietām, ko īstenībā nemaz nevar atļauties. Tā ir iespēja uz vasaru pa 2000 noīrēt šiku mašīnu, lai pavizinātos. Mūsdienu influencerpaaudzei kā reizi.

    Behinskis
    13.10.2022 12:45
    Reply to  davix

    Kas tās par muļķībām? Šis servis vairāk paredzēts cilvēkiem kas uz šejieni devušies komandējumos un tādu ir ļoti, ļoti daudz, katrā ziņā, vairāk, kā sixtam piedāvāto auto!!

    Arnis
    13.10.2022 00:10

    Ja klienti jau pasūtīja pakalpojumu pirms oficiālās atklāšanas, tad jau laikam pieprasījums ir. Ne velti katrs piektais jaunais auto Latvijā tiek iegādāts ar auto nomu starpniecību.

    Eduards
    13.10.2022 09:27

    Šis ir labs piedāvājums, pilna servisa līzings, auto nomas maksā viss jau ir iekļauts, klientam tikai j;alej degviela un jābrauc.

    Vienīgais kas nav skaidrs – kas ir līguma maksa? Tā ir vienreizēja maksa vai ikmēneša maksa? Gan jau, ka ne ikmēneša, bet prasās skaidrojums.

    Arnis
    13.10.2022 20:28
    Reply to  Eduards

    Tā ir vienreizēja maksa

    Reklāma