Web Analytics
More
    Reklāma

    “Walmart” spēļu platformā “Roblox” reklamē rotaļlietas bērniem

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā rakstījām, ka mazumtirdzniecības milzis “Walmart” plāno nopietni un vērienīgi ienākt metaversa pasaulē, kur tirgotu visu, kas cilvēkam nepieciešams, uzturoties virtuālajā telpā. Uzņēmums ir turējies pie saviem nodomiem un ienācis tiešsaistes spēļu platformā “Roblox“, kur jau labi iekārtojušies tādi zīmoli kā “Gucci“, “Spotify” un citi. “Walmart” tur plāno uzrunāt tieši jauno auditoriju, sniedzot metaversa pieredzi un reklamējot rotaļlietas.

    Mazākajiem “Roblox” spēlētājiem “Walmart” piedāvā apmeklēt divas tiešsaistes pasaules – “Walmart Land” un “Walmart’s Universe of Play”, – kur visādos veidos reklamē rotaļlietas un aksesuārus. Tur lietotāji atradīs dažādas izklaides iespējas, piemēram, panorāmas ratu, interaktīvas klavieres, kas tur nav tāpat vien, bet gan, lai vērstu uzmanību uz konkrētiem zīmoliem. Tāpat “Walmart” piedāvā dažādos veidos tikt pie “Walmart Land” virtuālajām monētām, ko lietotāji var tērēt, lai, piemēram, uzlabotu savu avataru, iegādātos tam aksesuārus, kā “Fitbit” viedo aproci u.c. “Walmart” virtuālajās pasaulēs spēlētāji var arī izklaidēties ar draugiem, izbraukāties ar “Razor” skrejriteņiem, satikties ar populāru filmu un seriālu varoņiem utt.

    Reklāma

    Zināms, ka līdz šim “Walmart” virtuālo pasauļu labumus izmēģinājuši vismaz 200 000 spēlētāju, kuriem ir piešķirtas “Welcome to Walmart Land” nozīmītes. Jāsaka arī, ka “Walmart” izvēle iesaistīties “Roblox” bijusi ļoti pārdomāta. Aktīvo spēlētāju skaits šajā  platformā sasniedz 50 000 miljonus, no kuriem 2/3 ir bērni vecumā līdz 16 gadiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma