Web Analytics
More
    Reklāma

    “Gucci” videospēlē “Roblox” izveidojis pilsētu, kurā spēlētāji var izklaidēties

    Jaunākie raksti

    Modes zīmols “Gucci” diezgan aktīvi iesaistās tehnoloģiju pasaulē. Nesen jau rakstījām, ka uzņēmums izveidojis sadarbību ar “Oura”, kas vainagojusies ar teju 1000 USD vērta viedā gredzena izveidi. Savukārt, sadarbojoties ar videospēles “Roblox” izstrādātājiem, “Gucci” nupat radījis pastāvīgu virtuālo telpu “Gucci Town”, kuras centrā ir dārzs, kas savieno dažādas zonas, tostarp vietu mini spēlēm, kafejnīcu un virtuālo veikalu, kur “Roblox” spēlētāji jau tagad var iepirkties, izklaidēties un daudz ko citu.

    Būtiski, ka “Gucci” jau pērn bija kļuvis par daļu no “Roblox”. Toreiz uzņēmums šajā videospēlē integrēja sirreālo “Gucci” dārzu. Lai gan tas bija atvērts vien divas nedēļas, šo vietu pamanījās apmeklēt vairāk nekā 20 miljoni “Roblox” spēlētāju. Savukārt jaunajā “Gucci Town” sagaidāms vēl lielāks spēlētāju pieplūdums, jo tā nepārtraukti attīstīsies un tur būs iespēja ne tikai izklaidēties, bet arī iegādāties virtuālo “Gucci” aprīkojumu savam “Roblox” varonim.

    Reklāma

    Avots: Roblox

    “Gucci” jauno biznesu viceprezidents Nikolas Odino uzsver, ka pieredzes veidošanas sākumpunkts vienmēr ir bijusi kopiena. Viņš norāda, ka nākotnē saredz atklātu dialogu starp “Gucci” un aktīvajiem “Roblox” spēlētājiem. “Roblox” kopienas dalībnieki darbosies, savukārt “Gucci” papildinās šo ekosistēmu ar jaunām idejām un vizuāliem stimuliem.

    Jāpiebilst, ka “Gucci” ir diezgan liela pieredze dažādu vairāk vai mazāk tehnoloģisku lietiņu radīšanā sadarbībā ar lielajām tech kompānijām. Kā piemērus te var minēt – 730 eiro vērta “Apple AirPods Max” austiņu somiņa, 10 000 USD vērta “Xbox” konsoles versija un e-sportam veltīts rokas pulkstenis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma