Web Analytics
More
    Reklāma

    Gucci izlaiž e-sportam veltītu rokas pulksteni

    Jaunākie raksti

    Modes giganti vairs neskatās tikai uz slavenībām mūzikas, kino un ierastā sporta industrijās, bet laiks ir pienācis arī e-sporta pārstāvjiem, jo Gucci noslēdzis sadarbību ar jomas pārstāvjiem Fnatic par speciāla rokas pulksteņa izlaišanu.

    Ekskluzīvā pulksteņa sērija nosaukta par FNATIC x Gucci Limited Edition Gucci Dive watch, kurš būs pieejams vien 100 eksemplāros par 1350 EUR gabalā. Tas ir klasisks mehāniskais pulkstenis, kurš ieturēts Fnatic oranžajās krāsās apspēlējot Gucci divu G burtu logotipu. Aprīkots ar gumijas siksniņu, lai to padarītu sportiskāka izskata. Angliskais nosaukums jau pasaka priekšā, ka šim pulkstenim ir ūdens aizsardzība līdz 20 ATM, kas ir paredzēts niršanai līdz 200 metru dziļumam, kam gan īsti nav sakara ar e-sporta vidi.

    Reklāma

    Fnatic pulkstenis ir ietērpts 40mm nerūsējošā tērauda ietvarā, tātad salīdzinoši vidēja izmēra pulkstenis. Tam nav nekādu lieku pogu, tikai viena laika noregulēšanai un kopumā klasisks dizains. Sagaidāms, ka šī sadarbība varētu nest vēl citus aksesuārus no Gucci. Aprīļa mēnesi Fnatic komanda noslēdza sadarbību ar BMW, kurš nodrošinās sportistu transportu uz spēlēm, kas ir vēl viena norāde uz to, kādu lomu sāk ieņemt e-sports mūsdienu sabiedrībā un biznesā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gastons Gašpuitis
    29.06.2020 23:06

    Tas nav mehāniskais pulkstenis, to var redzēt pat video 4. sekundē. Mājaslapā rakstīts ka tam ir ETA F06.11 kvarca mehānisms, kuram tirgus cena ir ap 20 eur. Katrā ziņā – dārga bižutērija.

    Reklāma