Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung sāk piedāvāt kredītkaršu servisu Indijā

    Jaunākie raksti

    Šīs nedēļas sākumā uzņēmums Samsung paziņojis par jauna pakalpojuma uzsākšanu, kas būs kredītkaršu pakalpojumu serviss kopā ar banku Axis Bank, ko varētu salīdzināt ar Apple Card servisu.

    Šī sadarbība piedāvās 10% atmaksu no iegādātajiem Samsung produktiem, kā arī ir izveidota īpaša punktu krāšanas sistēma, lai iegūtu piedāvājumus no finanšu iestādēm, kā arī lidostu uzgaidāmo telpu piekļuve un citi labumi. Samsung kredītkartes piedāvājumi tiks sadalīti divos līmeņos – Signature un Infinite. Pirmais būs vienkāršāks un piedāvās mēneša atmaksas summu par produktu iegādi līdz 2500 Indijas rūpijām (~ 32 EUR) vai 10 000 rūpiju gadā (~127 EUR).

    Reklāma

    Otrais Infinite līmenis šīs summas dubultos. Īpašie piedāvājumi un 10% atmaksa darbosies ar visiem Samsung produktiem, iekļaujot gan telefonus un datorus, gan valkājamās ierīces un sadzīves tehniku. Lietotājiem nebūs noteikti nekādi transakciju un summu limiti, iegādājoties kaut ko no Samsung, bet naudas atmaksas termiņš būs līdz 60 dienām.

    Kā norāda Axis Bank izpilddirektors, tad jaunais Samsung kredītkartes pakalpojums sākumā būs pieejams lielākajās Indijas pilsētās, bet nākotnes plānos ir vēlme to paplašināt arī citur valstī. Kā norāda veiktā analīze, tad trīs no četriem indiešiem gada laikā iegādājas vienu elektroierīci, un summa vidēji ir 40 000 Indijas rūpiju (~ 509 EUR).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma