Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung Watch” pulkstenis kādam vīrietim radījis apdegumus

    Jaunākie raksti

    Ir dzirdēts, ka vecāki “Samsung Galaxy” pulksteņu modeļi mēdz kļūt pārāk karsti. Šajā sakarā kādam vīrietim bijusi diezgan traka pieredze ar “Samsung Galaxy Watch Active2” lietošanu. Viņš apgalvo, ka guvis pulksteņa radītus diezgan smagus apdegumus, ko sajutis, naktī, pamostoties no miega zāļu izraisītas dziļas snaudas.

    Attēls ar apdedzināto roku ievietots “Reddit”, kurā redzama vīrieša plaukstas locītava ar aptuvenu pulksteņa atrašanās vietas kontūru un apļveida apdegumu vietā, kur ierīce bija ciešā saskarē ar ādu. Pamatojoties uz šo attēlu, secināts, ka tas esot otrās pakāpes apdegums.

    Reklāma

    Šīs sērijas “Samsung” pulksteņi aprīkoti ar bezvadu uzlādi, izmantojot induktivitātes spoli, nevis vara savienojumus, kas izmantoti iepriekš un izraisījuši ādas kairinājumu un izsitumus. Visādi citādi šis pukstenis aprīkots ar parastajiem fitnesa sensoriem sirdsdarbības uzraudzībai un stresa noteikšanai. “Samsung” šajā ziņā neko minējis par ādas kairinājuma problēmām.

    Apdegumus, visticamāk, izraisīja pulksteņa pārkaršana. Lietotājs pats arī to laikus nemanīja, jo medikamentu iespaidā bija iekritis dziļā miegā. Jāatzīmē, ka “Samsung” jau iepriekš bija jālabo “Galaxy Watch Active2” saistībā ar sirdsdarbības izsekošanas problēmām, taču uzņēmums nav publiski atzinis nekādus trūkumus saistībā ar tā pārkaršanu.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    22.09.2022 12:17

    Diez kas nav. Daudzi guļ ar rokām zem segas. Sakarsis viedpulkstenis zem segas neatdziest un silst vēl vairāk. Var sanākt arī lokāla krematorija.

    Tītars
    22.09.2022 13:51

    Domājams Note 7 būtu Samsung šo to iemācījis par labāku kvalitātes kontroli baterijām. Apple Watch arī bija problēmas ar apdegumiem, turklāt no IR sensoriem, kurus nomainija pret optiskajiem vēlāk.

    Čiekurs
    22.09.2022 15:00

    Šis aparāts paceļ kaloriju dedzināšanu pilnīgi jaunā līmenī. Jūtu līdzi konkurentiem!

    Reklāma