Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo Galaxy Watch Active2 viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics iepazīstina ar jaunāko valkājamo ierīču papildinājumu – Galaxy Watch Active2, kas piedāvā plašu, pulksteņiem nebijušu funkcionalitāti. Jaunajā ierīcē iestrādāts mikrofons un tā atbalsta eSim savienojumu, nodrošinot iespēju saņemt ziņojumus un veikt zvanus arī bez viedtālruņa klātbūtnes. Jaunās ierīces būs ar lielāku ekrānu, nerūsējošā tērauda korpusu un stilam pielāgojamām ādas siksniņām.

    “Ar eSim savienojumu jaunais Galaxy Watch Active2 nodrošina saziņas iespējas arī bez viedtālruņa klātbūtnes, nodrošinot līdz šim nebijušu mobilitāti. Tagad vairs nebūs jādomā, kur droši noglabāt telefonu skrienot vai braucot ar laivām – tas mierīgi varēs palikt mājās. Mēs esam novērojuši, ka, izvēloties valkājamo ierīci, cilvēki biežāk dot priekšroku nevis vienkāršai sporta aprocei, bet gan pulkstenim, kas vienlaikus kalpo arī kā elegants aksesuārs ar dažādām papildu funkcijām,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

    Reklāma

    Dzīvesstilam pielāgots dizains

    Galaxy Watch Active2 ir izstrādāts, lai ikkatrs varētu to pielāgot savām vēlmēm un vajadzībām. Jaunie modeļi pieejami divos izmēros, ar 44 mm un 40 mm ekrāna diametru, un divos stilos – vienu veido viegls alumīnija korpuss ar silikona siksniņu, bet otru – nerūsējoša tērauda korpuss ar ādas siksniņu. Viedpulksteņu ekrānu fona bildes un siksniņas ir pielāgojami ikkatra individuālajam stilam.

    Ikdienas asistents labsajūtai

    Jaunie viedpulksteņi darbojas kā asistenti, kas seko līdzi lietotāja ikdienai. No iegūtās informācijas ierīce sagatavo pārskatu, piemēram, par uzturu, fizisko slodzi, miegu, psiholoģisko veselību, sniedzot ieteikumus par nepieciešamajām izmaiņām.

    Galaxy Watch Active2 spēj sekot līdzi 39 fiziskām aktivitātēm, no kurām septiņas tiek uztvertas automātiski, ieskaitot iešanu, skriešanu, braukšanu ar velosipēdu, peldēšanu, airēšanu, dinamiskos treniņus un eliptiskos trenažierus. Viedpulksteņos ir iestrādāts jauns labsajūtas sensors, kas uztver izmaiņas ātrāk un precīzāk seko līdzi rezultātiem. Ar uzlaboto skriešanas treneri (Running Coach) ir iespējams sekot līdzi saviem skriešanas panākumiem reāllaikā un izmēģināt septiņas dažādas skriešanas programmas, lai sasniegtu nospraustos mērķus.

    Galaxy Watch Active2 palīdz sekot līdzi stresa līmenim reāllaikā ar Samsung Health* rīku. Lai mazinātu uztraukumu, viedpulkstenī ir pieejamas meditācijas programmas vadošajā miega un meditācijas lietotnē Calm. Uzlabotais miega analīzes algoritms palīdzēs uzlabot miega kvalitāti, sekojot līdzi visām miega fāzēm.

    Savienotais dzīvesveids

    Galaxy Watch Active2 ir savienots ar viedtālruni, tāpēc gan Android, gan iOS lietotājs var sekot līdzi aktualitātēm, zvanīt, saņemt paziņojumus. Viedpulkstenī ir ērti ieslēgt un klausīties savu iecienītāko mūzikas izlasi lietotnē Spotify.

    Daļa no Galaxy ekosistēmas

    No Galaxy Watch Active2 ekrāna ir iespējams pārvaldīt arī viedtālruņa kameru (Watch Camera Controller) – no attāluma uzņemt fotogrāfijas vai video, pārslēgties no priekšējās uz aizmugurējo kameru un veikt citas darbības, lai ikkatrs mirklis ir notverts īstajā laikā. Ekosistēmā iekļaujas arī Samsung Health, SmartThings un citas lietotnes.

    Samsung Galaxy Watch Active2 cena un pieejamība

    Jaunie viedpulksteņi Latvijā maksās no 319 līdz 469 eiro atkarībā no modeļa. Latvijā jaunie pulksteņi būs nopērkami jau septembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kartupelis3
    06.08.2019 10:56

    Galvenais jautājums – vai der arī sportam? T.i. vai beidzot būs normāls pulsametra siksniņu atbalsts?

    Kursors.lv
    06.08.2019 12:21
    Reply to  Kartupelis3

    Šis nav sporta pulkstenis. Sporta pulksteņus meklējam no sporta pulksteņu ražotājiem: Garmin, Suunto, Polar u.c.

    digitalk
    06.08.2019 12:15

    da ko tas Samsungs atkal fleitē… eSIM būs cits numurs un ja balss zvanus var pāradresēt, tad SMS un visādus wacapus, kas piesienas numuram, nevar! un ņemsi tu savu telefonu līdzi laivās kā parasti — brīvprātīgi piespiedu kārtā.

    Reklāma