Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin iesmej par jaunā Apple Watch Ultra viedpulksteņa darbības laiku

    Jaunākie raksti

    Iepriekšējā nedēļā Apple beidzot izziņoja jaunu izturīgāku viedpulksteņa Apple Watch Ultra modeli, kas vairāk paredzēts ļoti aktīviem sportistiem. Pēc izziņotās tehniskās specifikācijas, viens no zināmākajiem sporta viedpulksteņu zīmoliem Garmin iesmēja par tā darbības laiku.

    Kā zināms, Apple Watch viedpulksteņu vājā vieta ir darbības ilgums, jo parastie modeļi bez uzlādes var darboties vienu dienu, kas galīgi nav ērti lietošanai. Tāpat jaunais Apple Watch Ultra darbosies līdz 36 stundām, kas nozīmē, ka nieka divas dienas. Speciālajā taupības režīmā tas sasniegs 60 stundu darbības laiku. Šāda informācija ir saldais ēdiens citiem sporta viedpulksteņu zīmoliem, ko visai naski izmantojis Garmin, atsaucoties uz savu Enduro 2 modeli.

    Garmin publiskojis ierakstu Twitter platformā, kurā norādījis uz to, ka viņi savu viedpulksteņu darbības laiku mēra mēnešos, nevis stundās. Piemēram, Enduro 2 modelis ar vienu uzlādi GPS režīmā ir spējīgs darboties 150 stundas, bet īpašajā taupības režīmā sasniegt pat 550 dienas, kas ir pusotrs gads. Līdz ar to uzņēmums nav melojis, protams, šeit var sākt salīdzināt abu viedpulksteņu programmatūru un lietojamību, un esmu gatavs likt galvu ķīlā, ka Apple Watch Ultra piedāvās krietni labāku pieredzi.

    Ieskatam Apple Watch Ultra cena ir 999 EUR, bet Garmin Enduro 2 modeļa cena ir 1099,99 EUR. Tā kā savā ziņā šie viedpulksteņi vērtības ziņā ir līdzīgi. Jādomā gan, ka pieprasījums pēc Ultra modeļiem būs ļoti niecīgs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Flare
    13.09.2022 12:29

    Pilnībā piekrītu Garmin, nevaru iedomāties situāciju, ka man pulkstenis katru dienu jālādē. :D Pat neapsveru Apple, Samsung u.c. tālruņu ražotāju viedpulksteņus. Nav man vajadzīgs no pulksteņa zvanīt u.c. līdzīgas fīčas.

    kaspis
    13.09.2022 13:01

    bļin, atkal feilers. ābolu ir jāsalīdzina ar epix pulksteni. jo abiem ir amoled. dižoties ar transflekša displeja mazo patēriņu salīdzinājuma ar amoled matricu ir bērnišķigi no autora puses.

    p.s. epix ir lietošanā jau dažus menešus. ja bez gps, lādēju vienu reizi nedēļā ar ieslēgtu aod. gps tur arī ļoti labi priekš amoleda. divu dienu pārgājienu var nočāpot

    un garmina saules uzlāde ir krietni pārspīlēta. pulksteņu jomā it īpaši

    Last edited 1 year ago by Kaspars Baradach
    Aksels
    13.09.2022 13:33

    Man ir Venu 2 plus. Lādēju batereju reizi 8-9 dienās. Tur wnk perfekti.
    No sākuma biju domājis par Watch 7, bet sabijos par viņu batereju.

    KKTK
    13.09.2022 14:15

    Withings lādēju ik … emm, vispār nevaru atcerēties kad lādēju. Prasti arī uzlādes vads ir jāpameklē, jo lādēts ir tik sen, ka vads jau nogrimis atvilknes dziļumā…

    Slais
    13.09.2022 20:32
    Reply to  KKTK

    Es vispār nelādēju savus rokaspulksteņus.
    Drīkst vaicāt kādēļ Tu lādē savējo? Jeb, ko dižu Tu ar to dari? Viens no daudzajiem wanabe sportistiem kuri seko savam sirdpukstam un nezin kādām vel iedomātiem datiem, kuri viņuprāt kaut kā mistiski tiem palīdz!?😂

    14.09.2022 02:34
    Reply to  Slais

    Withings ir vienkārši dizainiski izskatīgs “vied”pulkstenis ar modernākām iespējām, kā mehāniskais vai kvarcenieks. tur nav nekas diži, tikai ērti.

    Tītars
    13.09.2022 14:19

    Par niecīgo Ultra pieprasijumu var pastrīdēties, nebūšu pārsteigts ka atklāsies pāris saujas potenciālie pircēji kas bija on the fence parastajam apple watch, jo parastais AW nespēj turēt līdzi rugged lifestyle, un tādu dzīvo ne tikai nirēji un klintīs kāpēji, bet arī industrijas kur vide nav tik saudzējoša smalkajam AW.
    Par uzlādi, vai tik nav līdzīgi kā ar airPods, kad vēl apsmēja kā 1h austiņas vispār var nonākt tirgū. Izrādās ka cilvēki rutīniski lieto austiņas īsus fragmentus un atliek tik padarit ielikšanu un izņemšanu ērtu, lai cilvēki neuztrauktos par īso darbības laiku, kas mūsdienās sasniedz jau 6h ar visu noise canceling.
    Pulkstenim ir tas pats, Tev reizi dienā vai divās būs downtime, vismaz pāris stundas, tas kas ir svarīgi lai uzlāde ir ērta un parocīga, lai vari savu downtime utulizēt attiecīgi. Ja to negribas darīt, protams tirgus ir pilns ar citām precēm kas vairāk atbildīs Tavam dzīves stilam. Tā ir kapitālisma maģija.

    Gastons
    13.09.2022 14:51

    Ir aitas, ir cirpēji.

    Dolan
    13.09.2022 16:52
    Reply to  Gastons

    Pareizi teikts par pārcenoto Garmin!

    Atis
    13.09.2022 16:20

    Garmin to raksta, jo ir čura biksēs no bailēm..
    AW ir labākais rokas optiskais HR sensors starp šobrīd tirgū pieejamajiem sporta pulksteņiem.
    Tas pats arī attiecas uz sleep tracking.
    Nebrīnīšos, ja nākamā versija būt ar iespaidīgu bateriju.
    Jau šobrīd šim nav līdzvērtīga dive datora advanced nirēju kategorijā (nerunāju par pro līmeni >40m)

    ezgg
    13.09.2022 17:11
    Reply to  Atis

    ar apple bateriju tev būs jāizvēlās sportot vai mērīt miegu :>

    Tītars
    13.09.2022 17:27
    Reply to  ezgg

    Uzmet aci apple watch uzlādes laikiem, pietiek gan vienam, gan otram (~1.5h ja no 0%), bez visa ultra.

    Ainārs
    14.09.2022 06:45

    Vēl labāka alternatīva ir Mobvoi TicWatch ar duālo – Amoled un transflektīvo ekrānu, jo pat viskrutākais modelis Pro 3 Ultra maksā 240 eiro, bet gana labs ir Pro 3 par 180 eiro. Tā kā tas ir Google WearOS viedpulkstenis, tad vislabākā lietošanas pieredze gan būs Android tālruni. Ar iPhone nevarēs nedz lasīt iMessage nedz atbildēt uz telefona zvaniem.

    Heinaste
    14.09.2022 14:11

    Pērn man uzdāvināja Garmin ‘pulksteni’, kuru lādēju katru 3. dienu! Pirms tam bija lēts Havit, kuru vajadzēja lādēt daudz retāk…

    kaut kā savādāk
    15.09.2022 10:50

    “esmu gatavs likt galvu ķīlā, ka Apple Watch Ultra piedāvās krietni labāku pieredzi”
    gribētos teikt, ka pieredzi sporta jomā kā reiz piedāvās Garmin, Apple piedāvās vairāk funkciju, jo tik un tā būs vairāk viedpulkstenis, kurš adaptēts sportam nevis kā Garmin, kurš ražo sporta pulksteņus, kas adaptēti viedierīcām. :)

    Alex
    17.09.2022 21:50

    Es savu Garmin F7 varu lietot kā veco Nokia 3310, neskatoties uz ekranu. Piemēram jā vajag punktu atzimēt, taimeri palaist un t.t. Jā tas ir old school, tad old school is better. Un kā tu darīsi savā AWU ar super puper animācijas touch izvelni, kad tev rokās būs cimdi, arā mitrs sniegs, dubļi un t.t.?

    Reklāma