Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” oktobra pasākumā stāstīs par saviem metaversa plāniem

    Jaunākie raksti

    Drīz būs pagājis gads, kopš kompānija “Facebook” pārtapa par “Meta”. Līdz ar šīm pārmaiņām uzņēmums arī prezentēja savu vīziju par metaversu – virtuālās realitātes (VR) telpu, kur lietotāji var mijiedarboties ar vidi un citiem lietotājiem. Gadu vēlāk metaverss ir krietni attīstījies, un arī “Meta” ir ļoti augusi šajā virzienā. Ņemot vērā, ka sakrājies daudz jaunumu, uzņēmums nolēmis sarīkot otro konferenci šī gada laikā “Connect”, kurā pastāstīs par nākotnes plāniem saistībā ar metaversu un VR/AR jomu.

    Plānots, ka pasākums norisināsies 11. oktobrī. Tas paredzēts kā “vienas dienas virtuāls notikums, kurā tiks runāts par metaversa veidošanu un virtuālās, papildinātās realitātes nākotni”. Šobrīd nav konkrētākas informācijas par konferences saturu un runātājiem, taču sagaidāms, ka būs daudz stāstāmā.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Connect” pasākums norisināsies aptuveni tajā laikā, kad “Meta” prezentēs savas jaunās VR brilles ar koda nosaukumu “Project Cambria”. Pagaidām nav skaidrs, vai brilles tiks prezentētas “Connect” ietvaros vai arī tām tiks veltīts atsevišķs pasākums arī kaut kad oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma