Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger tagad pielāgots Apple M sērijas procesoriem

    Jaunākie raksti

    Gandrīz divus gadus pēc Apple ARM procesora izlaišanas, Facebook beidzot pielāgojis savas saziņas lietotnes Messenger datora versiju šiem procesoriem.

    Tas būs ieguvums tiem, kuri savā ikdienas komunikācijā izmanto tieši šo servisu un tieši kā datorprogrammu, jo Messenger itin ērti darbojas arī pārlūkā. Meta gan nesniedz pārāk daudz informācijas par izmaiņām pēc pēdējā atjauninājuma. Tikai norāda uz to, ka tai ir pieejams jauns izskats un vairāk veidu, kā sazināties ar saviem draugiem, bet tehniskajā aprakstā redzams, ka tā pielāgota Apple universālajam kodam, kas nozīmē, ka tā darbosies ar M1 un M2 procesoriem darbinātajos datoros.

    Tāpat Messenger datora versija sniedz iespēju veidot videozvanu līdz pat 50 cilvēku lielai grupai, un izmantot augstas izšķirtspējas kameru individuālajiem video zvaniem. Interesants punkts ir iespēja rakstīt ātrāk tieši Messenger datorprogrammā, kas gan neliekas pārāk atšķirīgi no pārlūka versijas.

    Facebook Messenger ir pirmā Meta programma, kas pielāgota Apple ARM procesoriem, un tas varētu norādīt uz to, ka uzņēmums gatavojas piedāvāt WhatsApp versiju iPad planšetdatoriem, jo tāda joprojām nav pieejama.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma