Web Analytics
More
    Reklāma

    Bilžu apstrādes lietotne Pixelmator Photo pāries uz abonēšanas modeli

    Jaunākie raksti

    Pixelmator Photo ir bilžu apstrādes lietotne, kas īpaši paredzēta Apple produktiem, un tagad tā grasās mainīt savu apmaksas modeli, pārejot uz ikmēneša abonēšanas maksu.

    Lietotne ir radīta tepat kaimiņos Lietuvā, un ir kļuvusi par vienu no populārākajām Apple ekosistēmas bilžu apstrādes lietotnēm. Tagad gaidāmas vienas no lielākajām izmaiņām, jo iepriekš Pixelmator Photo maksāja 7,99 USD, bet jau šobrīd ir jāšķiras no 4,99 USD mēnesī vai 23,99 USD gadā, bet pēc laika varēs veikt vienreizējo 59,99 USD maksājumu. Iegādājoties vienu abonementu, tas darbosies visās ierīcēs, kur tiks instalēta Pixelmator Photo lietotne.

    Vēl viens no lielajiem jaunumiem būs servisa nonākšana Mac datoros, kā speciāli pielāgota programma macOS operētājsistēmai, bet tas notiks nākamā gada sākumā. Izstrādātāji jau paziņojuši, ka tajā momentā varētu vēl pieaugt ikmēneša maksājums. Abonēšanas maksas ieviešanu izstrādātāji skaidro ar to, ka vienreizēja maksa neļauj veidot stabilu attīstību tādām sarežģītām lietotnēm, kā Pixelmator Photo.

    Protams, zīmols rēķinās, ka daļa lietotāju atteiksies no šī servisa, tomēr ir vērts izveidot stabilu ienākošās naudas plūsmu, lai tādējādi nodrošinātu nepārtrauktu attīstību, kā arī servisu papildināt ar jaunām iespējām. Pagaidām apmaksas izmaiņas netiek mainītas citos Pixelmator produktus, bet skar tikai klasisko lietotni, kas paredzēta iPhone un iPad.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma