Web Analytics
More
    Reklāma

    Iznākusi jauna Pixelmator versija

    Jaunākie raksti

    Iznākusi jauna Pixelmator atālu apstrādes aplikācijas versija (3.2, jeb Sandstone) – ieviests 16 bitu krāsu kanāla atbalsts un pilnībā no jauna izstrādāts Repair rīks.

    Tiem, kuri nav sastapušies ar šo lielisko aplikāciju – Pixelmator ir rastra attēlu rediģēšanas aplikācija Mac, sava veida “vienkāršo ļaužu fotošops”. Ja neiedziļināmies sīkākās detaļās, varam teikt, ka galvenais, ar ko tā atšķiras no industrijas de facto satandarta – Adobe Photoshop, ir €26.99 cena. Apliecinājums tam, ka tā ir itin nopietna aplikācija, kuru tūkstošiem lietotāju atzinuši par labu esam, ir tas, ka brāļu lietuviešu izstrādātāju komandas radītā aplikācija bija viena no pirmajām (un retajām), kar Mac App Store nopelnīja miljons dolāru, pie tam – nieka 20 dienu laikā, neilgi pēc pašas Mac App Store laišanas tautās. Taisnības labad jāpiebilst, ka Pixelmator, kastītē iepakots, eksistēja arī pirms tam, un atliek vien mazliet ar to padarboties, lai saprastu, ka tas ir gadiem ilga nopietna darba rezultāts.

    Reklāma

    Protams, Adobe Photoshop ir krietni jaudīgāks un universālāks rīks (piemēram, Pixelmatorā nav tādu vektorgrafikas iestrādes iespēju), taču, ja svaru kausos liekam produktu cenu un varējumu fotogrāfiju apstrādē, tad nebūt nešķiet, ka Photoshop šo sacensību finišā ir uzvarētājs. Izmēģinājuma versija ir bez maksas, un tos Mac lietotājus, kuri līdz šim lietojuši khm-khm “iegādātu” Photoshop, Kursors.lv droši iesaka pamēģināt dzīvi ar tīru sirdsapziņu un nieka € 26.99 robu makā :).

    Video pamācības TE>

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    24.05.2014 14:18

    Neliela piebilde – lai arī Photoshop ļauj darboties ar vektorgrafiku, tomēr tas, tāpat kā Pixelmator, nav paredzēs šim mērķim un nopietnam darbam tāpat būs jāizvēlas Adobe Ilustrator.

    Reklāma