Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Meet ļaus video konferences tiešraidē pārraidīt YouTube

    Jaunākie raksti

    Ar jaunu funkcionalitāti klajā nācis viens no videokonferenču rīkiem Google Meet, kas tagad ļaus YouTube tiešraidē pārraidīt savus videozvanus. Tā būs viena no iespējām, kas ļaus atšķirties no lielākajiem konkurentiem Zoom un Microsoft Teams.

    Jaunā funkcionalitāte varētu kalpot par soli tam, lai uzņēmumi vēlētos pāriet tieši uz Google Meet servisu, jo tagad varēs izvēlēties vai notiekošos zvanus straumēt YouTube platformā. Tas būs īpaši noderīgi dažādām videokonferencēm vai semināriem, jo dalībniekiem un skatītājiem būs iespēja esošo video tiešraidi redzēt arī ierakstā. Attiecīgi attīt to no sākuma vai noskatīties vēlāk, tādējādi samazinot uzņēmumu laiku to speciāli pārraidot un apstrādājot YouTube.

    Reklāma

    Avots: Google

    Šo iespēju varēs kontrolēt no administratora paneļa, ieslēdzot vai izslēdzot “Live Streaming” uzstādījumu. Tāpat varēs regulēt, vai video tiešraidi varēs palaist katrs zvana dalībnieks vai tikai rīkotājs. Tomēr pirms tam būs jāaiziet īpašs Google process, kas sniegs iespēju straumēt savas videokonferences YouTube tiešraidē. Tieši šī funkcionalitāte Meet servisu atšķir no konkurentiem, kā arī parāda uzņēmuma vēlmi turpināt attīstīt savu sniegto pakalpojumu.

    Avots: Google

    Oficiālā pieejamība būs sākot no 21. jūlija, taču tā notiks pakāpeniski. Lielākais pieejamības vilnis gaidāms no 25. jūlija, kad 15 dienu laikā jaunajai “Live Streaming” iespējai jāparādās visiem Google Meet servisa lietotājiem. Vērtējot no sava ikdienas darba, kad uzņēmumā veidojam izglītojošus video seminārus, šāda integrācija varētu izrādīties ļoti noderīga.

    Ātrais jautājums, kādu videokonferenču rīku jūs izmantojiet savā darbavietā?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Budzis
    25.07.2022 15:14

    Sākumā bija Zoom, bet tagad visi pārgāja uz Teams darba. Meet kaut kā nekur nav redzēts. Pāris skolotāji izmantoja tikai…

    Biteme
    25.07.2022 15:52
    Reply to  Budzis

    Zoom – tas ir privātai lietošanai tiem, kas nelieto MS.

    digitalk
    25.07.2022 16:10
    Reply to  Biteme

    MS ir cita problēma — atvadies no privātā skaipa, tas nevar vienlaicīgi uzturēt divus MS loginus.

    Biteme
    25.07.2022 17:18
    Reply to  digitalk

    Droši vien uz darba kastes nav jābūt privātajam skaipam, bet vispār interesanti, cik daudz tagad to vēl izmanto. Bet nu jā, MS ar to nav pārāk iesprindzis.

    Buda
    25.07.2022 17:39
    Reply to  digitalk

    Skype un Teams ir dažādas operas. Teams arī ir 2 – privātai lietošanai visos Win tagad ir, bet korporatīvais iet kopā ar 365

    digitalk
    25.07.2022 18:02
    Reply to  Buda

    nope, m$ abos pieprasa lietot m$ account, un ja tev ir divi konti, tāpēc, ka firma liek Teamā lietot korporatīvo, tad tavs Skaips tajā brīdī nestrādā.

    hmmm :)
    26.07.2022 16:55

    Zoom iet arī uz vecākiem datoriem.
    Pārējie divi kaut kā ļoti iebremzē…
    Tas īpaši ka skolās var noderēt, jo ne visiem klasē būs vienādas ierīces , ja strādā attalināti.

    Reklāma