Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google Meet” ļaus pārbaudīt kameru un mikrofonu pirms zvana veikšanas

    Jaunākie raksti

    Gan jau kādreiz bijusi tāda situācija, ka, sākoties videozvanam, saproti, ka kaut kas nedarbojas kā vajag. Vai tas būtu mikrofons vai slikts savienojums, vai arī video kvalitāte ir galīgi nogājusi no ceļa. Tas nav nekas neparasts, bet var sagādāt neveiklus brīžus, radīt lieku stresu un lieki kavēt laiku. Tiem, kuri tiešsaistes sapulcēs izmanto “Google Meet” platformu, varēs par šādām problēmām vairs nesatraukties. “Google” šim saziņas rīkam pievienojusi priekšskatījuma funkciju, ko varētu nosaukt par “zaļo istabu” jeb “green room”, kas lietotājam vēl pirms svarīgās sapulces ļaus vēsā mierā pārbaudīt skaņas un video kvalitāti.

    Avots: Google

    “Google Meet” platformā tagad atrodama jauna poga “check your audio and video”, kuru nospiežot, lietotājs atver šo “zaļo istabu”, kur var novērtēt audio un video kvalitāti, pieslēgt dažādas audio ierīces, lai noteiktu, kurai ir labākais skaņas sniegums, fona trokšņu slāpēšana un savienojamība.

    Reklāma

    Avots: Google

    Ja tiek konstatēta kāda problēma, parādīsies brīdinājums un padomi, kā to novērst, kas nozīmē, ka, visticamāk, jādodas uz iestatījumiem. Diezgan izplatīta problēma ir tā, ka lietotājs nav devis piekrišanu mikrofona vai kameras izmantošanai videokonferences laikā.

    Jaunā funkcija pieejama sākot ar 2. februāri “Google” pakalpojumu: “Workspace Essentials“, “Business Starter“, “Business Standard“, “Business Plus“, “Enterprise Essentials“, “Enterprise Standard“, “Enterprise Plus“, “G Suite Basic“, “Business“, “Education“, “Enterprise for Education” un “Nonprofits” lietotājiem.

    AvotsGoogle
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma