Web Analytics
More
    Reklāma

    Kāds uzņēmums “Zoom” videosapulces laikā no darba atlaiž 900 darbinieku

    Jaunākie raksti

    Videokonferences šobrīd ir kļuvušas par neatsveramu darba ikdienas sastāvdaļu. Taču izskatās, kāds uzņēmums ASV šo risinājumu izmanto it visam – arī masveida darbinieku atlaišanai. Ziņots, ka hipotekāro kredītu izsniedzējs Better.com “Zoom” videokonferences laikā atlaidis 9% jeb 900 darbinieku.

    Apmēram septiņus miljardus dolāru vērtā Better.com izpilddirektors Višels Gargs (Vishal Garg) šo sapulci, kas norisinājās pagājušās nedēļas trešdienā, iesāka ar brīdinājumu, ka ziņas nebūs patīkamas. Viņš teica apmēram tā: “Ja piedalāties šajā sapulcē, jūs esat daļa no tās “neveiksmīgo grupas”, kas tiek atlaista. Darba attiecības ar jums pārtraucam nekavējoties”. Gargs kā iemeslus šai masveida atlaišanai norādīja uz izmaiņām tirgū, efektivitāti un ražīgumu. Viņš norādīja, ka tirgus mainās un uzņēmumam jāiet līdzi šīm pārmaiņām, lai izdzīvotu.

    Reklāma

    43 gadus vecais Višels Gargs atzinis, ka šāds lēmums esot bijis “patiešām izaicinošs”. Pēc videokonferences atlaistie darbinieki, protams, nebija apmierināti un uzsvēra, ka “izmesti kā atkritumi”. Daudzi no viņiem uzņēmumā darbojušies jau no paša sākuma un “smagi strādājuši”. Tāpēc sašutums, maigi izsakoties, bija diezgan liels.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma