Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Teams ar mākslīgā intelekta palīdzību uzlabos audio un video kvalitāti

    Jaunākie raksti

    Viens no šobrīd populārākajiem videokonferenču rīkiem Microsoft Teams saņēmis jaunus skaņas un video uzlabojumus, kurus nodrošinās mākslīgā intelekta darbība.

    Jaunie uzlabojumi tika izziņoti šajā pirmdienā. To skaitā ir tādi ieguvumi, kā atbalss samazināšana, kad mikrofons nonācis pārāk tuvu skaļruņiem. Teams būs spējīgs padarīt tīrāku skaņu tajās telpās, kurās ir slikta akustika un veidojas dažādi fona trokšņi. Tāpat mākslīgais intelekts spēs labāk atpazīt runāšanu vairākiem cilvēkiem reizē, lai uzlabotu dzirdamību, tomēr rādītajā piemērā šī funkcionalitāte nelikās pārāk veiksmīga vai arī kaut ko atrisinātu. Protams, viena no galvenajām lietām ir fona trokšņi, kurus arī varēs samazināt ar mākslīgā intelekta palīdzību, kas parasti ir lielākā problēma attālinātajos zvanos.

    Reklāma

    Video jomā sagaidāmi tādi uzlabojumi, kā video kvalitātes palielināšana tam video, kuru pārraida otrs cilvēks vai uzlabots runātāja video pat pie sliktāka interneta savienojuma. Tagad būs iespējams mainīt savas kameras spilgtumu, kā arī padarīt attēlu maigāku. Pandēmijas laiks ir bijis veiksmīgs šim Microsoft konferenču rīkam, kura aktīvo lietotāju skaits pagājušā gadā beigās sasniedza 270 miljonus mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma