Web Analytics
More
    Reklāma

    10. augustā gaidāma jauno “Samsung” produktu prezentācija

    Jaunākie raksti

    Kā ierasts no “Samsung” kaut ko jaunu var sagaidīt arī augustā, un arī šis gads nebūs izņēmums. Kompānija izziņojusi savu jaunāko “Galaxy Unpacked” pasākumu, kas norisināsies 10. augustā.

    Pasākuma attēls, ar ko “Samsung” dalījies, vēsta, ka uzņēmums šajā produktu prezentācijā atkal fokusēsies uz salokāmajiem tālruņiem. Pērn augusta prezentācijā ieraudzījām jaunos “Galaxy Z Flip 3” un “Galaxy Z Fold 3“, tāpēc, visticamāk, 10. augustā tiksimies ar jau nākamo “Samsung” salokāmo tālruņu paaudzi – “Galaxy Z Flip 4” un “Galaxy Z Fold 4”. Nav teikts, ka jaunie tālruņi tieši šādi arī sauksies. Tiek baumots, ka ar iespaidīgām izmaiņām šīs ierīces nepārsteigs, bet to jau tad redzēsim. Papildus tālruņiem tiek gaidīti arī jauni “Galaxy” viedpulksteņi un bezvadu austiņas.

    Reklāma

    “Galaxy Unpacked” pasākumu varēs vērot 10. augustā “Samsung” oficiālajā mājaslapā samsung.com 16:00 pēc Latvijas laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Terinks
    21.07.2022 15:02

    Gribu FLIP, …bet ja būtiskas izmaiņas kamerās nav gaidāmas, tad nāksies pagaidīt līdz FLIP 5…

    Run Lola Run
    22.07.2022 08:40
    Reply to  Raivis Terinks

    Lietoju Flip3… Un Tev taisnība, kamera ir vārgākais posms. Iepriekš bija S21. Bet esmu ar mieru pieciest relatīvi vājāku kameru pret to komfortu. Divas galvenās lietas, ko novērtēju – telefons kabatā ietilpinās daudz ērtāk un Samsung oriģinālais cover ar gredzenu ļauj ļoti ērti un droši to turēt rokā.

    Raivis Terinks
    22.07.2022 09:54
    Reply to  Run Lola Run

    Ja FLIPam būtu S21 kameras … Bet, uz FLIP3 viņi nevarēja (nepaspēja) iespiest tās kameras tur iekšā. Ļoti ceru ka FLIP5 būs jau pavisam cits/jauns modelis, un arī kameras ieliks sakarīgas.

    Reklāma