Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone lietotāji tagad var oficiāli migrēt datus uz Android 12 versiju

    Jaunākie raksti

    Tie viedtālruņu lietotāji, kuri vienmēr ir lietojuši vienas operētājsistēmas telefonus nemaz nezina, ka līdz šim tā īsti nevarēja pārvietot savu informāciju starp iPhone un Android tālruņiem abos virzienos. Tomēr tagad situācija tiks labota ar Switch to Android lietotni.

    Google radītā lietotne ļaus visiem iPhone īpašniekiem migrēt savu informāciju uz savu ar Android 12 darbināto tālruni. Iepriekš šī lietotne darbojās ar Google Pixel viedtālruņiem, taču tagad atbalstu saņems visi Android 12 tālruņi. Tas nozīmē, ka informāciju varēs pārvietot, piemēram, uz jaunajiem Samsung Galaxy sērijas telefoniem. Informācijas apmaiņa varēs notikt abām ierīcēm pieslēdzoties bezvadu interneta tīklam vai ar USB-C uz Lightning kabeļa palīdzību.

    Pārvietojamās informācijas sarakstā ietilpst lietotnes, fotogrāfijas, kontakti un ziņas (SMS). Mani interē tieši SMS sadaļa, jo zināms, ka iPhone izmanto savu standartu, lai nodrošinātu iMessage iespēju, un kā šīs ziņas attēlotos Android vidē. Tāpat Google oficiālajā paziņojumā izcēlusi tās lietas, kāpēc lietotājiem vajadzētu pāriet no iOS vides uz Android. Tas iekļauj dažādu Google produktu izmantošanu, Android privātuma aizsardzību, dažādas pielāgošanas iespējas un citas lietas.

    Līdzīgu servisu piedāvā arī Apple, kura radījusi Move to iOS lietotni, lai veiktu pretēju datu migrāciju no Android uz iOS vidēm.

    Jautājums gan joprojām paliek aktuāls, vai kāds tiešām vēlas pāriet no iPhone uz Android pasaules telefonu…

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma