Web Analytics
More
    Reklāma

    “iPhone” “izdzīvojis” pēc 10 mēnešu ilgas atrašanās upē

    Jaunākie raksti

    Diezgan daudz ir dzirdēts par pazaudētiem tālruņiem. Lielā daļā gadījumu īpašniekam tā arī neizdodas to atrast, tāpēc tas, kas noticis ar kādu vīrieti Lielbritānijā, uzskatāms par vismaz brīnumu. Pēc 10 mēnešiem viņš atguvis savu “iPhone” tālruni, ko pazaudēja upē, braucot ar kanoe laivu. Visu šo laiku telefons atradās upē, ko nesen atrada kāds cits kanoe airētājs, kuram pat izdevās ierīci atdzīvināt.

    Ovens Deiviss savu “iPhone” pazaudēja pērnā gada augustā, kad devās izbraucienā ar kanoe laivām Glosteršīras apkaimē Lielbritānijā. Viņš to pazaudēja upē un, protams, necerēja vairs atrast vai vismaz piedabūt pie dzīvības. Pirms dažām nedēļām ierīci atrada cits kanoe airētājs Migels Pačeko. Viņš to izžāvēja ar gaisa kompresoru un pēc tam intereses pēc uzlika lādēties. Vīrietim par pārsteigumu “iPhone” sāka lādēties, un uz tā bloķēšanas ekrāna viņš ieraudzīja attēlu ar vīrieti un sievieti.

    Reklāma

    Cerot atrast telefona īpašnieku, Pačeko ielika sludinājumu “Facebook” grupā, un lietotāji šo ziņu kopīgoja vairāk nekā 4000 reižu. Galu galā “iPhone” īpašnieka Deivisa paziņas atpazina uz telefona ekrāna esošos cilvēkus, kas galu galā pēc 10 mēnešiem ļāva telefonam nokļūt atpakaļ pie sava īpašnieka.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marģeris
    28.06.2022 14:35

    ne tas labakais virsraksts šodien..

    bobis
    28.06.2022 17:44

    Vel naksies pieradit vai iphons var but dzivs.

    Reklāma