Web Analytics
More
    Reklāma

    Inženieris joka pēc izveido Samsung viedtālruni ar Apple Lightning pieslēgvietu

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā inženierijas students Kens Pillonels (angliski Ken Pillonel) paša spēkiem radīja pirmo iPhone, kas aprīkots ar strādājošu USB-C pieslēgvietu, taču par godu šī gada 1. aprīļa joku dienu viņš izvēlējies veikt pretēju procesu, aprīkot Android viedtālruni ar Apple lightning pieslēgvietu.

    Kā norāda projekta autors, tad šī izmaiņa ir nepieciešama, lai ieviestu līdzsvaru pēc viņa iepriekšējās iPhone modifikācijas. Taču kopumā šis darbs nav bijis viegls, jo lightning pieslēgvieta darbojas tikai sasaistē ar Apple produktiem, tāpēc nācies izdomāt veidu, kā likt tam uzskatīt, ka Android tālrunis ir iPhone. Beigās to ir izdevies veiksmīgi izdarīt, un jaunā pieslēgvieta spēj veikt gan uzlādi, gan nodrošināt datu apmaiņu. Eksperimentā tika izmantots Samsung Galaxy A51 viedtālrunis.

    Reklāma

    Pillonels uzsver, ka viņa iepriekš iegūtā pieredze, pārveidojot iPhone, noderēja arī šajā projektā, jo lightning pievienošanu bija vieglāk veikt. Talkā nāca zināšanas, kā arī tas, ka darba kvalitāte ir zemāka nekā iPhone gadījumā. Jāatgādina, ka iPhone ar USB-C pieslēgvietu nonāca izsolē, un tika pārdots par 86 000 dolāru. Protams, šis noteikti nebūs ļoti aktuāli ikdienas lietotājam, tomēr ir interesanti redzēt, ka šādas izmaiņas var veikt. Inženieris strādā pie video, kurā dalīsies ar tehniskajām detaļām, kā tika veikts šis projekts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elvis
    05.04.2022 15:38

    Man mājās bija normālas EU rozetes, bet izdomāju pārtaisīt tās par UK rozetēm. /Lietas, kurām nevajadzētu tērēt laiku, bet šis pacans tērēja.

    REALAIS
    05.04.2022 16:27
    Reply to  Elvis

    Šis pacans normāli nosmēla krējumu ar 1.eksperimentu. Tagad varēs pasmelties arī otro reizi, ja gribēsies.

    Jardejs
    10.04.2022 11:09

    Apple joka pēc, uzliek Samsung lielu sodu par šādu joku :D

    Reklāma